More


  TENTATIVĂ DE CRIMĂ. Bătaie de o cruzime rară. Luptător în cușcă și-a băgat în spital soția și soacra.

  - Advertisement -

  Un sătmărean, în vârstă de 38 de ani, cunoscut ca fiind luptător în cușcă, supărat din cauza neînțelegerilor cu fosta soție, care l-a părăsit, a intrat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.00, în casa soacrei sale din municipiul Carei. Acesta era în stare avansată de ebrietate.

  Fosta soție, în vârstă de 35 de ani, a declarat că bărbatul a lovit-o în mod repetat cu pumnii, atacând-o inclusiv cu o șurubelniță, iar cei doi copii ai acestuia au fost de față. Victima susține că dacă fiica sa, în vârstă de trei ani, nu ar fi început să plângă, bărbatul și-ar fi continuat agresiunea.

  Nu a scăpat de furia agresorului nici soacra acestuia, în vârstă de 54 de ani, căreia i-a aplicat lovituri repetate cu aceeași șurubelniță, în mai multe zone ale corpului, plămânii acesteia sunt perforați. Victimă i-a căzut și bunica soției, în vârstă de 82 de ani, care ar fi fost lovită la rândul său, potrivit Presa SM

  sursă foto: pagina de Facebook Fatyol Romeo

  ”Criminalul din Dumbrava atacă la Carei. Agresorul a sărit poarta la 3 noaptea acasă la mama mea, aproape le-a omorât pe ea și pe sora mea, Bianca, le-a înțepat cu o surubelniță să le omoare, cu copii lui in casa …si pe bunica mea bătrână a înțepat-o de 2 ori, este arestat acum, sper pe ani grei pentru 3 tentative de crima … mama mea, Lili, este în stare gravă dusă cu elicopterul la Cluj.” a scris fratele soției, Fatyol Romeo, pe pagina lui de Facebook.

  Una dintre victime, în vârstă de 54 de ani, a fost transportată la un spital din Cluj după ce a ajuns la Spitalul Județean Satu Mare, din cauza gravității situației, nu are prea multe șanse de supraviețuire. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, cu agresorul în stare de arest preventiv.

   

  sursă foto: pagina de Facebook Fatyol Romeo

  „Raportul medico-legal arată că suspectul nu le-a pus viața în pericol fostei soții și mamei acesteia”, susțin reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

  Soluția pe scurt a Tribunalului Satu Mare: „(…) admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe Tribunalul Satu Mare şi în consecinţă dispune arestarea preventivă a inculpatului (…) pe o durată de 30 zile, de la 17.05.2021 până la 15.06.2021 inclusiv”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img