More


  CASA JUDETEANĂ DE PENSII ATENȚIONEAZĂ PERSOANELE CARE SE PREZINTĂ LA EXPERTIZĂ MEDICALĂ

  - Advertisement -

  Deoarece se observă în ultimele luni creșterea numărul de pacienți care se prezintă la Cabinetele de Expertiză Medicală în vederea expertizării capacității de muncă, pentru a solicita ulterior acordarea pensiei de invaliditate, atenționăm solicitanții că, expertizarea va fi intransigentă și va ține cont atât de documentarul medical cât și de starea de sănătate a pacientului, astfel încât, să nu existe fisuri în sistem respectiv pensionări în grad de invaliditate nejustificate.

  Doar în ultimele trei luni, respectiv perioada februarie – aprilie 2021, un număr de 2066 de persoane s-au prezentat la cabinetele de expertiză medicală aflate în subordinea Casei Judetene de Pensii Satu Mare. Dintre acestea: 1474 de persoane s-au prezentat pentru revizuiri medicale iar 592 de persoane s-au prezentat pentru expertizare, față de perioada similară a anului trecut în care numărul era cu aproximativ 30 % mai mic.

  ”Rugăm medicii de specialitate să întocmească documentarele medicale în vederea expertizării doar în situațiile în care este cazul”, a declarat directorul executiv al instituției domnul Cristian Soponoș.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img