More


  Fostul pivot al CSM-ului, Nenad Savic, se retrage!

  - Advertisement -

  Fostul jucător al echipei CSM Satu Mare, Nenad Savic, și-a anunțat retragerea din handbal.
  Savic a jucat pentru prima oară în România la CSM Satu Mare iar în sezonul 2010-2011 a reușit cea mai mare performanță a trupei sătmărene, locul opt în Liga Națională. Un sezon în care Savic s-a impus rapid ca liderul echipei și a fost unul dintre cei mai buni pivoți din Liga Națională.
  Savic s-a transferat în 2011 și a petrecut 10 ani în tricoul Potaissei Turda, fiind un handbalist care a dat totul pe teren. A fost căpitanul care în 2018 a ridicat trofeul Cupei Challenge în sala din Atena și a condus formația turdeană către câștigarea multor medalii în Liga Zimbrilor.
  Nenad Savic a jucat de-a lungul timpului la Jugovic Kac, Pallamano Trieste, CSM Satu Mare și Dinamo, iar ultimii 10 ani a fost stâlpul apărării turdene. Născut la Novi Sad pe 28 iunie 1981, Savic a fost unul dintre preferații publicului turdean încă de la început, datorită atitudinii sale și modului în care se lupta pentru orice minge.

  „GLADIATORUL PĂRĂSEȘTE ARENA…
  După 10 ani plini de realizări, căpitanul echipei noastre și-a anunțat retragerea din handbal!
  Au fost zece sezoane în care Nenad a demonstrat că este un luptător adevărat, un căpitan adevărat și un TURDEAN adevărat!
  TURDA VA FI MEREU CASA TA! AHC POTAISSA TURDA VA FI MEREU FAMILIA TA!
  MULȚUMIM, CĂPITANE!
  HVALA, KAPITENU!” este mesajul postat pe pagina oficială a clubului turdean, alături de un interviu cu Nenad Savic.
  Savic a rămas legat de Satu Mare, acesta fiind nașul fostului său coleg de la CSM Satu Mare, Janos Olah, căsătorit cu…căpitanul echipei de baschet de la CSM Satu Mare, Andrea Olah-Orosz.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img