More


  Handbal feminin. Campioana junioarelor II se decide la Satu Mare

  - Advertisement -

  Munca deosebită depusă de cei de la Atletik Satu Mare nu trece neobservată la nivelul Federației Române de Handbal. Iar clubul condus de Ciprian Mărieș și Albi Kibedi a demonstrat în ultimii ani nu doar că prin muncă susținută poate oferi handbalului feminine românesc jucătoare talentate ci și că la nivel de organizare de turnee, Atletik Satu Mare e mereu la înălțime. Astfel după ce anul acesta am avut un turneu din cadrul Campionatului Național acum FRH a atribuit clubului Atletik organizarea fazei finale a Naționalelor la junioare II.

  Astfel, săptămâna viitoare din 9 până pe 13 iunie în sala LPS le vom vedea la lucru pe cele mai talentate junioare II din România.

  Vom avea opt echipe împărțite în două grupe și meciuri attractive în fiecare zi începând cu ora 10.

  Grupa 1 
  1.CSM Bacău
  2.CSS 2 Baia Mare
  3.Lic. L.Rebreanu Turda
  4.CSM Corona Brașov

  Grupa 2
  1.ACS Sepsi Sf. Gheorghe
  2.CSM București
  3.CSS Bacău
  4.CSU Știința București

  Chiar dacă Atletik Satu Mare nu a reușit calificarea , la turneul final vom avea și două jucătoare crescute la clubul sătmărean. Sarah Kibedi și Lara Sarca evoluează pentru formația din Turda între Atletik Satu Mare și Academia din Turda existând de altfel o bună colaborare.

  ”Îi invităm pe iubitorii de sport și mai ales de handball din Satu Mare să vină la sala LPS . Se anunță un turneu puternic cu echipe valoroase la această categorie de vârstă!” ne transmite Ciprian Mărieș, antrenor la Atletik Satu Mare.

  Conform noilor prevederi la evenimentele sportive pot participa spectator în limita a 25% din capacitatea sălii.

  Programul competitiei va fi publicat în ediția de luni a GNV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img