More


  În week-end pornește la drum faza județeană a Cupei României

  - Advertisement -

  La acest sfârșit de săptămână pornește la drum faza județeană a Cupei României. Vom avea șapte grupe a câte patru echipe iar Recolta Dorolț și Olimpia Satu Mare sunt calificate direct în optimi.

  Primele două echipe clasate în grupe se califică în faza următoare (optimi).
  – În caz de egalitate de puncte, criteriul de departajare este golaverajul, apoi numărul de goluri marcate, iar dacă egalitatea persistă prin tragere la sorţi.
  – Prima etapă din grupe este preconizată a se desfăşura în weekendul 5-6 iunie 2021. Etapa a 2-a, pe data de 12-13 iunie, etapa a 3-a în 19 iunie. Nu se dispută etape în cursul săptămânii în grupe (intermediare).
  – Echipele participante trebuie să informeze AJF-ul în timp util ziua în care urmează să dispute jocul de acasă (sâmbătă sau duminică).
  – La înţelegerea echipelor se poate juca în orice zi din săptămână, cu condiţia informării Comisiei De Competiţii din cadrul AJF Satu Mare.

   

  Am avut unele incertitudini legate de participarea unor echipe dar încet lucrurile s-au lămurit. Respectăm cu strictețe noul protocol medical legat de covid 19 și sperăm că nu vom avea problem în organizare. Poate că vom fi nevoiți să jucăm la ore diferite unele meciuri pentru că și numărul arbitrilor e limitat . În plus e o perioadă în care mai intervin și concediile. Dar e bine că putem relua activitatea și pentru echipele care nu au putut juca în Liga a 4-a elite”

  – a spus președintele AJF Satu Mare, Ștefan Szilagyi luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

  Tragerea la sorţi a optimilor va avea loc luni, 21 iunie, ora 10:00, la sediul AJF.
  Optimi: 22-23 iunie
  Sferturi: 26-27 iunie
  Semifinale: 30 iunie
  Finala: 3 iulie 2021

  Iată programul primei etape (vom reveni în ediția de vineri cu arbitrii delegați și orele de disputare):  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img