More


  Dacian Nastai și-a încheiat colaborarea cu FCSB

  - Advertisement -

  Dacian Nastai a semnat cu FCSB în vara lui 2018 şi a fost adus pentru experienţa pe care acesta o are la nivel de juniori. La trei ani distanta de la plecarea de la LPS la clubul patronat de Gigi Becali , Dacian Nastai se intoarce acasa . Nastai isi va relua activitatea la catedra si la grupele de junior de la LPS Satu Mare dar conform presei sportive sălăjene ar putea accepta și oferta venita de la divizionara C, Sportul Simleu.

  Dacian Nastai a ocupat diferite funcţii în cadrul clubului, de la antrenor la juniori, la antrenor secund în mandatele lui Mihai Teja, Bogdan Andone şi Bogdan Argeş Vintilă. Acum, la 3 ani distanţă, Dacian Nastai este foarte aproape să plece după ce a primit o ofertă de a fi principal.

  “Mulțumesc FCSB! Începând de azi, colaborarea mea cu Fotbal Club Steaua București s-a încheiat, mă întorc acasă la Satu Mare după 3 ani, cu multe amintiri profesionale frumoase. A fost o experiență utilă, indiferent dacă am fost în staff-ul primei echipe sau la Centrul de juniori. M-am simțit, profesional, împlinit la “uzină” în Berceni, dar a sosit momentul să pornesc pe un nou drum. Vă salut și vă urez baftă!” a scris Dacian Nastai pe pagina personală de facebook.

  Amintim ca FCSB cu Dacian Nastai pe banca a jucat in acest an in finala mica a Ligii Elitelor la U 17 iar acum patru ani a avut aceeasi performanta la U19 in Liga Elitelor cu LPS Satu Mare.

  De remarcat ca unul dintre elevii crescuti de Nastai la FCSB, Alexandru Musi este considerat de patronul Gigi Becali drept ~noua perla a clubului~.

  Legat de colaborarea cu Sportul Simleu, antrenorul Dacian Nastai a purtat discutii inca de la mijlocul lunii iunie cu presedintele Ioan Gurzau iar în câteva zile lucrurile se vor lămuri..
  Nastai care are licenta PRO a mai antrenat sub Măgură, într-o perioadă de glorie a fotbalului şimleaun, când Silvania activa în Liga a II-a, se întoarce la Şimleu pentru a prelua banca tehnică a echipei din Liga a III-a.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img