More


  SPORTUL PENTRU TOȚI: #BeActive-SĂPTĂMÂNA EUROPEANA A SPORTULUI, o reușită în județul Satu Mare

  - Advertisement -

  Județul Satu Mare a fost și în acest an unul dintre județele implicate în această acțiune europeană, ca de altfel în fiecare an din 2015, de la prima ediție.

  Asociația Județeană Sportul Pentru Toți Satu Mare în colaborare cu Federația Româna Sportul Pentru Toți, Direcția Județeană Pentru Sport și Tineret , Inspectoratul Școlar Județean , cluburi și asociații sportive din județ în lupta cu pandemia au reușit cu sprijinul doamnelor și domnilor profesori, antrenori, instructori inimoși și curajoși să arate că deviza sportului pentru toți Viața este mișcare, mișcarea este viață„ si în aceste momente grele prin care trecem cu totii.

  Oameni minunați au organizat în diferite zone ale județului activități deosebite: plimbări pe jos, cu bicicleta, exerciții fizice, ștafete, parcursuri aplicative, crosuri, jocuri distractive, jocuri sportive și multe alte activități sportiv recreative, cu respectarea normelor și restricțiilor care se impun.  Organizatorii acestor activități au confirmat prin poze, videoclipuri si filmulețe ceea ce au reușit să facă. Dascăli cu experiență si multă dăruire au făcut ca la acest eveniment sportiv să participe un număr cât mai mare de iubitori de mișcare. S-au evidențiat domnii profesori Cecilia Nastor, Alexandru Contraș, Daniela Rogojan, Mihai Sabău Svegler, Ciprian Mărieș, Sergiu Neichi, Aurica Roatiș, Răzvan Nintaș, Florentina Timoc , Ioan Handrău , Heinrich Tamaș , Gheorghe Vezentan ,Mariana Illea, Constantin Por ,Loredana Olah ,Florin Turcu, Tudorel Monea, Gabor Șradi, Sorin Cioltean,Adrian Andreescu, Adrian Căpâlnean, Ionuț Stancovici,Adriana Tarța, fam. Alexan (Satu Mare), Mia Făt , Nicoleta Bota (Medieșu Aurit) și mulți alți iubitori de mișcare.

  Pasiunea și curajul celor care s-au evidențiat la activități a fost recompensat de către FRSPT și AJSPT Satu Mare cu diplome, tricouri personalizate cu #BeActive, șepci și alte promoționale.

  Domnul profesor Adrian Meszaros, în calitate de președinte al AJSPT Satu Mare, aduce mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în organizarea și desfășurarea acțiunilor în Săptămana Europeană a Sportului, Federației Române Sportul Pentru Toți, domnului președinte Alin Ilarion, domnișoarei Secretar General Flavia Epureanu, domnului inspector, profesor Lucaci Denes, domnișoarei director a DJST Satu Mare Mihaela Bura, tuturor voluntarilor și sportivilor.

  Președinte AJSPT Satu Mare       Prof. Adrian Meszaros

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img