More


  Se pare că bătaia chiar le rezolvă pe toate!

  - Advertisement -

  Am putea spune că inclusiv audiența o rezolvă.Aici fie că ne referim la bătălia dintre cele două țării Ucraina și Rusia fie că vorbim de bătăiuța și momentul absolut incredibil care au avut loc pe scena premiilor Oscar 2022 ,atunci când “Regele Richard” în persoana lui Will Smith (53 de ani) rol pentru care a și fost desemnat cel mai bun actor în rol principal, duminică seara, pentru interpretarea sa din lugmetrajul ”King Richard” l-a plesnit așa ca o țață la piață,pe Chris Rock direct pe scenă.Motivul Chris cu gura lui “spurcată” a făcut o glumă pe seama soției lui Smith. Dacă a fost sau nu regizat momentul încă nu știu exact,dar având în vedere “conul de umbră”în care a intrat anul ăsta premiile Oscar tare imi este că a fost fabricat nu în Satu Mare ci în L.A. Dacă până anii trecuți era așteptat cu surle și trâmbițe cea de-a 94-a gală de decernare a premiilor Oscar care s-a desfășurat la Dolby Theatre din Los Angeles, eveniment ce a fost prezentat de actriţele Regina Hall, Amy Schumer şi Wanda Sykes, anul ăsta de nu era această “bătaie” tare îmi este că nu tare se vorbea despre premii.

  Momentul a avut loc atunci când Chris Rock a venit să prezinte Oscarul pentru cel mai bun documentar. Actorul de stand-up a început să facă glume. Când i-a văzut pe Will Smith, nominalizat la categoria “Cel mai bun actor” pentru rolul din “King Richard”, şi pe soţia lui Jada Pinkett-Smith aşezată în primul rând, a decis să facă ceea ce credea că este o glumă. El a menţionat că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în “G.I. Jane II”.Smith nu a gustat gluma şi a urcat pe scenă şi l-a lovit peste faţă pe Chris Rock. După gală afectat de acest moment, cu lacrimi în ochi, Will Smith și-a cerut iertare pentru gestul pe care l-a făcut. De asemenea, Will Smith a mărturisit că ”dragostea de face să faci lucruri nebunești”.

  Departamentul de Poliţie din Los Angeles a confirmat pentru Variety că actorul Chris Rock „a refuzat să depună plângere” în urma altercaţiei cu Will Smith la cea de-a 94-a ediţie a galei premiilor Academiei Americane de Film care a avut loc duminică seară, la Los Angeles.
  Mulţi dintre cei aflaţi în sală au părut uluiţi de altercaţie. Diddy a fost următorul prezentator în timpul ceremoniei, unde a apărut pentru a prezenta celebrarea a 50 de ani de la lansarea filmului „Naşul”. Diddy a abordat situaţia spunând: „Will şi Chris, vom rezolva asta ca în familie. Acum mergem mai departe cu dragoste”, a spus el.

  Ce mai drama Holywood-iană s-a terminat cu bine toată lumea a trăit fericită până la adânci bătrânețe.

  Și apoi ca să continue în ideea de a nu ieși din audiențe s-a păstrat un moment de reculegere pentru ca cei prezenți în rochii de zeci de mii de euro ,costume scumpe veniți la eveniment cu mașinii de sute de mii de euro ,bijuterii de milioane și așa printre 3 pahare de Cristal și Dom Perignon să își arate sprijinul faţă de poporul ucrainean care se confruntă în prezent cu invazia, conflictul şi presecuţiile în interiorul propriilor graniţe .Pe un ecran mare s-a pus următoarea declarație “În timp ce filmul este o cale importantă pentru noi de a ne exprima umanitatea în vremuri de conflict, realitatea este că milioane de familii din Ucraina au nevoie de alimente, îngrijire medicală, apă curată şi servicii de urgenţă. Resursele sunt puţine, iar noi – în mod colectiv, ca o comunitate globală – putem face mai mult”, a continuat textul. “Vă cerem să sprijiniţi Ucraina în orice mod vă este posibil”.Ce să mai zic ……no coment!Sau și tăcerea e un răspuns.Dar să mergem mai departe și să prezentăm marii câștigători :

  Bine-nțeles cel mai bun actor s-a văzut și în prestația de pe scenă: Will Smith pentru rolul din “King Richard”

  -CODA” câştigă marele premiu – cel mai bun film

  Filmul “CODA” aduce în faţa privitorului o poveste emoţionantă ce se bazează pe filmul francez “La Famille Bélier” din 2014.

  Cu un trio de actori senzaţionali care sunt surzi – Marlee Matlin, Troy Kotsur şi Daniel Durant – “CODA” spune povestea unei eleve (Emilia Jones) care este singurul membru ce poate auzi al familiei sale, filmul echilibrează cu abilitate comedia, drama şi un pic de romantism pentru a descrie suişurile şi coborâşurile din viaţa de familie de zi cu zi.

  Cea mai bună actriţă: Jessica Chastain, “The Eyes of Tammy Faye”

  Cel mai bun regizor: Jane Campion, “The Power of the Dog”

  Cel mai bun cântec original: “No Time to Die”

  Cel mai bun film documentar: “Summer of Soul”Cel mai bun film: “CODA”

  Cea mai bună actriţă: Jessica Chastain, “The Eyes of Tammy Faye”

  Cel mai bun scenariu adaptat: “CODA”

  Cel mai bun scenariu original: “Belfast”

  Cele mai bune costume: “Cruella”

  Cel mai bun lungmetraj internaţional: “Drive My Car”

  Cel mai bun actor în rol secundar: Troy Kotsur, “CODA”

  Cel mai bun film de animaţie: “Encanto”

  Cele mai bune efecte vizuale: “Dune”

  Cea mai cinematografie: “Dune”

  Cea mai bună actriţă în rol secundar: Ariana DeBose, “West Side Story”

  Cel mai bun montaj de film: “Dune”

  Cea mai bună coloană sonoră: “Dune”

  Cel mai bun sunet: “Dune”

  Cel mai bun design de producţie: “Dune”

  Cel mai bun machiaj şi coafură: “The Eyes of Tammy Faye”

  Cel mai bun: documentar (scurt metraj): “The Queen of Basketball”.

  Cel mai bun scurtmetraj (de animaţie): “The Windshield Wiper”.

  Cel mai bun scurtmetraj (acţiune în direct): “The Long Goodbye”.

  Așa s-a scris istoria premiilor Oscar din 2022 și s-a mai demonstrat încă odată că binele învinge răul prin ……bătaie !Și numai iubirea doar iubirea îți dă speranță să trăiești!Nu mai zic și altceva că mă voi trezi cu o palmă de la Will Smith!Vă mulțumesc pentru atenție nu a fost cu intenție dar nu m-am putut abține!

  Răzvan Govor  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img