More


  Cât va mai fii încercată populația globului de experimente diabolice?

  - Advertisement -

  Am purtat azi o discuție pe teme medicale, pandemie, perspective geostrategice și vorbe de duh cu un prieten drag al familiei mele. Mi-a plăcut când mi-a povestit o discuție avută cu bunicul lui care a zis: ”orice boală care vine de la natură trece singură și orice boală făcută în laborator trece cu un antidot!”.Ei și bine zice! Da numai să aibă cineva și interesul să ne de-a antidotul,că bolile le “livrează” ca pe bandă, zici că sunt făcute într-o fabrică! Da din păcate pare-se că așa și sunt!

  Ce mi-a fost dat ochilor să vadă și urechilor să audă în ultima săptămână m-a cam înfuriat !După doi ani de pandemie,reguli stricte, vaccinuri, medicamente, măști, restricții, dezinfectante na că vine și “nucleara” o nouă pandemie dar de data aceasta de hepatită “virală” lovește și țara noastră. Unii zic că se trage de la Coronavirus alții că nu are legătură, da eu care sunt sceptic zic că totul este “făcut la calculator”! Că acuma iar începem cu “rahaturi” de genul nu ne spălăm pe mâini sau e necesar pentru a ne ferii de noua pandemie să ne spălăm și dezinfectăm cât mai des pe mâinii. Da acuma nu vreau să par nespălat sau paranoic, dar pentru ăștia de generația mea sau mai mari ca noi, mai țineți minte când mergeam la bunici și făceam lucruri prin curte și apoi mâncam un măr, o pară, o roșie nespălată sau puneam mâna pe câine și mâncam după. De spălat pe mâine ne spălam seara când intram în casă, sau când stăteam toată ziua în curte școlii să batem mingea și ne luam un gyros de la Hello Margot sau un corn? Făceam hepatită, Covid? Nu făceam! Dar știți ce fâceam …anticorpi!

  Însă în zilele noastre un nou tip de Hepatită acută de origine necunoscută a fost identificată în 11 țări, 190 de cazuri și bine-nțeles unul și în România. Și ce este cel mai dureros este faptul că cel mai tare îi afectează pe copii cu vârste între o lună și 16 ani. Cazul raportat de România este al unei fetiţe de 5 ani, internată la un spital de specialitate în data de 4 aprilie. Nu a fost detectată nicio infecţie virală activă, iar markerii pentru boli autoimune au fost negativi. Starea copilului este stabilă, primeşte medicaţie simptomatică şi este în continuare spitalizat. Copilul nu a călătorit în străinătate şi nu are nicio legătură epidemiologică cu alt caz raportat către OMS Europa. Raportarea a avut la bază definiţia OMS de caz probabil, care se referă la insuficienţă hepatică, transaminaze >500 UI şi icter la un copil la care nu există markeri de infecţie virală hepatică”, a precizat, luni seara, Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat de presă.

  Biroul Regional OMS pentru Europa a raportat pana la data de 26 Aprilie 190 de cazuri de hepatită severă de cauza necunoscută (nu au fost detectate virusurile hepatitice cunoscute pană în prezent), înregistrate la copii cu vârsta între 1 luna și 16 ani. Aceste cazuri au prezentat insuficiență hepatică, adesea severă, niveluri ridicate ale enzimelor care indică citoliza hepatică și icter.

  Potrivit ministerului Sănătății, din cele 190 de cazuri înregistrate în lume, la 74 de cazuri a fost detectată prezența adenovirusului F41.

  Cel puțin un copil a murit și 17 copii au avut nevoie de transplant hepatic, mai transmite OMS.

  Sindromul clinic „printre cazurile identificate este hepatita acută (inflamația ficatului) cu enzime hepatice semnificativ crescute”, se arată în comunicat. Multe cazuri au raportat simptome gastrointestinale, cum ar fi dureri abdominale, diaree și vărsături „precedate de prezentare cu hepatită acută severă”, precum și niveluri crescute de enzime hepatice sau alanină aminotransaminaze și icter.

  Majoritatea cazurilor raportate nu au avut febră, a spus OMS, iar virușii obișnuiți care provoacă hepatită virală acută – cum ar fi virusurile hepatitei A, B, C, D și E – nu au fost detectați în niciunul dintre aceste cazuri. Așa ceva! Nu am eu cunoștințe aprofundate în medicină da pe mine mă depășește treaba asta! Dacă până la 38 de ani știam că există Hepatita A, B, C, D, E acuma aflu ceva nou! Defapt din păcate cred că și medici află ceva nou!
  Ce știu eu despre Hepatita? Știu că este o inflamație a ficatului, un organ vital care procesează nutrienții, filtrează sângele și ajută la combaterea infecțiilor. Când ficatul este inflamat sau deteriorat, funcția acestuia poate fi afectată.

  Cel mai adesea, hepatita este cauzată de un virus, iar adenovirusurile sunt un tip comun de virus răspândit de la persoană la persoană, care poate provoca o serie de boli ușoare până la mai severe. Dar acești viruși sunt doar rar raportați ca fiind o cauză a hepatitei severe la persoanele sănătoase.

  OMS a spus că investigația asupra cauzei trebuie să se concentreze pe factori precum „susceptibilitatea crescută în rândul copiilor mici ca urmare a unui nivel mai scăzut a circulației adenovirusului în timpul pandemiei de COVID-19, potențiala apariție a unui nou adenovirus, precum și o infectare simultană cu SARS-CoV -2”.

  A doua “bombă cu ceas” nu vine din Rusia ci tocmai din China unde populația nu mai rezistă din cauza lockdown-ului impus de autorități cauzat de valul 6 al pandemiei de Covid. Sunt două tabere cei care au fost luați și duși în “lagăre” de carantinare acolo unde se plâng de condițiile proaste iar cea de a doua categorie sunt cei care au fost “închiși” în casă și au rămas fără mâncare și cele necesare în viața de zi cu zi și lse plâng că vor muri din cauza foamei nu a coronavirusului.

  Deci așa cum am zis la început totul are o legătură și bine zicea bunicul prietenului meu acum vom avea nevoie de antidot vedem cine, când și cum o să îl dea sau dacă o să îl dea vreodată!

  De război nici nu mai vorbim! Așa că ajungem să ne bucurăm că trăim în Romănia cu lipsuri, scumpiri și probleme dar suntem încă sănătoși avem ce mânca, mai putem ieși din case, ne putem întâlni cu prietenii, familia avem un acoperiș deasupra capului, putem merge la muncă și încă este liniște și pace! Să dea bunul Dumnezeu tot așa să fie dar să stabilizeze și prețurile la alimente, motorină și utilități! Să fim sănătoși!

  Răzvan Govor  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img