More


  Ședința Comisiei județene de fond funciar, la Prefectură

  - Advertisement -

  Prefectul Radu Roca , alături de subprefectul Altfatter Tamás și secretarul general Cosmin Dorle, a convocat joi 28.04.2022 ședința Comisiei judeţene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor Satu Mare.

  Comisia județeană de fond funciar Satu Mare a aprobat validarea anexelor propuse sau recunoaștere a dreptului de proprietate – pentru un număr de 14 documentații, invalidarea anexelor propuse pentru o documentație și s-au restituit un număr de 6 documentații.

  Comisiile locale de fond funciar care au depus documentații, analizate în cadrul ședinței de astăzi, privind validarea sau invalidarea dreptului de proprietate sunt: Căuaș, Vama, Satu Mare, Ardud, Batarci, Pișcolt, Tarna Mare, Tășnad, Turț, Moftin, Urziceni, Hodod, Culciu, Căpleni.

  De asemenea, Comisia județeană Satu Mare pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor a aprobat propunerea Comisiei locale de fond funciar Andrid privind constatarea nulității absolute parțiale a unui titlu de proprietate în baza unei hotărâri judecătorești definitive.

  Totodată, în ședința de astăzi a comisiei au fost soluționate 3 contestații împotriva propunerilor Comisiilor locale de fond funciar Tiream, Vama și Moftin.

  La punctul ”Diverse” de pe ordinea de zi s-a aprobat proiectul privind modificarea Hotărârii Comisiei Județene nr.14 din 24.04.2019 pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor , în ceea ce privește desemnarea pe comune, orașe și municipii a membrilor din comisia județeană, care vor asigura îndrumarea și controlul comisiilor comunale, orășenești și municipale, potrivit anexei aferente și s-a prezentat analiza cauzelor în justiție în care Comisia Judeţeană de fond funciar Satu Mare este parte precum și situațiile specifice pe fond funciar aferente lunii martie 2022.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img