More


  GALERIE FOTO. Târgul liceelor în municipiul Satu Mare. Ofertele au fost bogate și atractive

  - Advertisement -

  Astăzi începând cu ora 10.15 a avut loc Târgul liceelor în incinta Shopping Citty din Municipiul Satu Mare. Elevii entuziaști au pregătit diverse standuri atractive pentru a îi atrage pe elevii de clasa a VIII-a . Târgul liceelor  este o activitate de orientare școlară și profesională organizată de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională din Satu Mare.

  Activitatea de orientare școlară și profesională destinată elevilor de clasa a VIII-a facilitează alegerea direcției de studii în anii de liceu în așa fel încât aceasta să fie corelată cu interesele și cu aptitudinile lor.

  “Felicitări participanților la acest târg și mult success elevilor de clasa a VIII a la Examenul de Evaluare Națională și apoi inspirație în alegerea liceului pe care-l vor urma!” a declarat prefectul Radu Roca.

  Acesta a ținut să afle oferta educațională a liceelor sătmărene pentru anul școlar viitor nu doar în calitate de reprezentant al guvernului în județ ci și în calitate de părinte de elevă de clasa a VIII-a.

  “În calitate de părinte de elevă de clasa a VIII-a nu pot decât să mă bucur să văd că la nivelul municipiului Satu Mare avem parte de un învățământ liceal de calitate cu elevi și dascăli implicați.” a transmis un participant la eveniment.

  TÂRGUL LICEELOR face parte din campania de orientare școlară și profesională „ÎMI CONSTRUIESC VIITORUL”, pentru elevii din județul Satu Mare, desfășurată în perioada martie-mai 2022. Evenimentul se va finaliza la ora 20.00.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img