More


  PREMIERĂ. FLORIN PIERSIC vine la Ardud

  - Advertisement -
  Florin Piersic, cel mai apreciat și îndrăgit #actor român, va încânta publicul ardudean și nu numai, de pe scena Casei de Cultură “Dr. Augustin Mircea”, #Ardud.
  🎭 Timp de de două ore, Florin Piersic, marele maestru al teatrului și cinematografiei românești va recita versuri, va depana amintiri din cariera sa impresionantă și va stârni hohote de râs și ropote de aplauze în maniera proprie consacrată.
  🎭 Spectacolul “Nu-ntreba câți ani am“ este un tribut adus teatrului românesc într-o formă originală menită să sensibilizeze publicul. #FlorinPiersic e deschis, cald, emoţionează profund prin cuvintele bine alese și simpla sa prezență garantează bună dispoziţie printr-un umor natural.
  🎭 Despre momentele inedite care vor fi puse în scenă la Ardud, maestrul Florin Piersic vorbește cu vădită plăcere: „Spectacolul meu înseamnă poezie, înseamnă o istorie a teatrului în care, alături de mine, îi pomenesc celor prezenţi pe unii dintre cei mai mari artişti ai acestei ţări. Vin în faţa publicului cu dorinţa de a-l sensibiliza, de a transmite un mesaj de frumos, de bucurie, de speranţă şi, dacă până la sfârşitul celor aproape două ore văd zâmbetul pe faţa lor sau lacrima în colţul ochilor, înseamnă că mi-am atins scopul.” 🎭 Vă invităm cu drag la Casa de Cultură “Dr Augustin Mircea” din orașul Ardud, SÂMBĂTĂ, 21 MAI, ORA 18.00, pentru a fi alături de maestrul Florin Piersic și pentru a vă bucura de momente unice.
  ‼️Prețul biletului: 30 LEI
  ‼️ #Bilete, rezervări și informații de luni pana vineri, între orele 09.00-14.00 la Casa de Cultură “Dr Augustin Mircea”, la Primăria Ardud și la numărul de telefon 0742.854.145
  * Spectacolul nu se adresează copiilor sub 7 ani!


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img