More


  EVENIMENT. Expo Industry, deschis oficial în Grădina Romei

  - Advertisement -

  Astăzi, de la ora 3, a avut loc deschiderea oficială a evenimentului Expo Industry care se află, deja, la cea de-a II-a ediție! Pentru a oficia acest eveniment așa cum se cuvine, au fost prezenți alături de Ștefan Bura Maksay, organizatorul evenimentului, și oficialități ale județului nostru, cum ar fi Radu Roca, prefectul județului Satu Mare; Gheorge Stan, viceprimarul județului și Radu Iancu, șef de cabinet al prefectului. Pe lângă cei menționați, au mai fost prezenți și Tiberiu Markos, vicepreședinte al DRW și un reprezentant al Asociației “Camera Meșteșugarilor”. 

  “Suntem la Expo Industry, ediția a II-a! Cum am spus și anul trecut, o să avem în fiecare an tot timpul surprize pentru a prezenta, pentru a promova tot ceea ce înseamnă producția din Satu Mare! Suntem mândri că foarte multe firme din județ au ales să vină la noi ca să-și prezinte produsele. Avem peste 500 de locuri de muncă.” a declarat Ștefan Bura Maksay. 

  De asemenea, domnul Marksay nu a omis să menționeze faptul că în aceste patru zile vor fi activități atractive, precum workshopuri și concerte, la care toți sătmărenii sunt invitați să participe!  

  Radu Roca, prezent la deschidere și bucuros să se afle printre cei prezenți a ținut să adauge câteva cuvinte.  

  “Sunt onorat să particip la această ediție. Vreau să vă zic că eram viceprimar la Municipiul Satu Mare când am pus bazele Fabricat în Satu Mare, împreună cu Tiberiu Markos cu care am deschis la Interex prima ediție. Este important că în această zi putem să vedem tot ce este produs în Satu Mare,  dar în același timp putem vedea că este un domeniu unde o persoană poate să-și caute un nou job iar agenții economici pot să-și arate produsele. Felicit organizatorii, sper să devină un brand atât pentru județ cât și pentru regiunea din nord vest din Satu Mare.” a declarat Radu Roca, prefectul județului Satu Mare. 

  De asemenea, Tiberiu Markos, prezent în dreapta domnului prefect, și-a arătat entuziasmul față de acest eveniment. 

  “Îi multumesc domnului prefect pentru prezență și al sefului de cabinet care sunt întotdeauna alături de noi și apreciem foarte mult prezența dumneavoastră pentru că expoziția noastră, reputația crește prin prezența oficialităților. Să sperăm că în zilele următoare o să avem și din partea reprezentanților noștri în Parlamentul României, vicepreședinți de Consiliu Județean… pentru că este un moment în care ne putem întâlni cu expozanții, cu mediul economic și să luăm informații directe.” a declarat domnul Markos. 

  În urma deschiderii, sătmărenii au fost deja zăriți la standurile expozanților pentru a se interesa de locuri de muncă sau de serviciile oferite de către aceștia!

   

   Șipoș Diana-Livia  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img