More


  EVENIMENT. Sărbătoare la Orașu Nou

  - Advertisement -

  Locuitorii comunei Orașu Nou s-au aflat duminică în sătbătoare. Aici a avut loc o nouă ediție a Festivalului Parta Oașului, devenit între timp o tradiție.

  Sătbătoarea de la Orașu Nou a fost onorată, prin prezența sa, de prefectul Rudu Roca, dar și de primari din zona Oașului, precum Aurelia Fedorca de la Negrești Oaș, care alături de primarul comunei Orașu Nou, Mailat Gavril, și de viceprimarul Dohi Laszlo Attila, au participat la toate evenimentele importante care au fost organizate cu această ocazie.

  Programul a debutat cu o slujbă religioasă la Biserica Reformată din localitate. Apoi, au fost depuse coroane și jerrbe de flori Monumentul Eroilor. În continuare, a fost vizitată noua grădiniță din Orașu Nou.

  A urmat apoi deschiderea oficială a evenimentului, ocazie cu care aufost premiate cuplurile de aur și de diamant, adică acele cupluri care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsnicie.

  După-amiază s-a dat startul distracției. Cetățenii din comună, dar și invitații lor, avut parte de o petrecere pe cinste care a țunut până târziu în noapte, și care s-a desfășurat în zona centrală a comunei Orașu Nou.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img