More


  Primaria Ardud a obținut un nou proiect de finanțare prin programul AFIR

  - Advertisement -

  În cadrului proiectului intitulat COOPERARE PENTRU DEZVOLTAREA LANȚURILOR SCURTE AGRO – ALIMENTARE ȘI A PIEȚEI LOCALE DIN ORAȘUL ARDUD, JUDEȚUL SATU MARE, finanțat prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Agenția pentru Finanțare Investițiilor Rurale, orașul nostru va beneficia de modernizarea și dotarea #pieței agro-alimentare, dar și de derularea de acțiuni de promovare a conceptului de “Produs în Ardud”.

  Proiectul în valoare de 232.726 € vine in sprijinul creării unui sistem de valorificare superioară a produselor agro-alimentare obţinute de către procesatorii/fermierii locali și are ca scop dezvoltarea economică si socială a zonei, permițând producătorilor locali să iși poată expune la vânzare produsele obținute în exploatațiile proprii.

  Piața locală din Ardud va reprezenta un punct de comercializare unde producătorii de pe raza UAT Ardud și nu numai, își vor putea vinde în condiții optime produsele obținute în propriile gospodării agricole, ceea ce va permite dezvoltarea lanțului scurt de aprovizionare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img