More


  1 Decembrie, sărbătorit în avans de Școala Gimnazială Grigore Moisil

  - Advertisement -

  Zi de sărbătoare pentru părinții clasei a V-a A a Școlii Gimnaziale Grigore Moisil. Doamna dirigintă Nadia Pop împreună cu doamna Sentoan Raluca, profesor muzică, domnul Junjan Cristian, profesor de istorie, și copiii clasei a V-a A au organizat o serbare dedicată Zilei Naționale . În ajutor le-au venit clasele a V-a B, diriginte Braica Crina, și a V-a C, diriginte Dan Pop Alina.

  Prezentatoarea evenimentului a fost eleva clasei a VIII-a A Gnandt Yana. Aceasta a fost susținută de colegii din a VIII-A și de domnul diriginte Ionel Silaghi.

  În deschidere s-a intonat Imnul Național al României și domnul director al Școlii Gimnaziale Grigore Moisil, Claudiu Mondici, i-a felicitat pe copii și cadrele didactice pentru eveniment, i-a invitat pe toți cei prezenți să ia parte la manifestările de 1 Decembrie și a transmis “La mulți ani!” tuturor sătmărenilor, românilor din țară și din străinătate.

  Apoi copiii au recitat poezii și cântece patriotice. Din repertoriu au făcut parte cântecele patriotice Treceți batalioane române Carpații!, Iancu la Țebea, Marșul gloriei, Tu, Ardeal, dar și poezii patriotice.

  Felicitări cadrelor didactice și copiilor pentru un eveniment patriotic plin de învățături.

     

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare