More


  FOTOGALERIE. Slujbă Arhierească în Țara Oașului

  - Advertisement -
  În duminica a 30-a după Rusalii, 27 noiembrie 2022, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului a săvârșit Sfânta Liturghie la Mănăstirea „Sfinții Apostoli Petru și Pavel ” Bixad, Protopopiatul Oaș, județul Satu Mare, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.
  Din soborul părinților slujitori au făcut parte Pr. Marcel Malanca, protopopul Oașului, Protos. Cleopa Sarca, starețul Mănăstirii Portărița, Pr. Mihai Feher, proin-protopop de Oaș, Pr. Dacian Chira, suljitor pe seama paraclisului din incinta Spitalului Orășenesc din Negrești-Oaș, Arhid. Dumitru Botiș, inspector social eparhial, Arhid. Gherasim Nap, Diac. Ioan Onuț Păcurar, referent secretariat, alături de alți preoți invitați.
  Cu acest prilej Preasfinția Sa a rostit un cuvânt duhovnicesc de învățătură la pericopa evanghelică care a fost citită în cadrul Sfintei Liturghii și care face referire la tânărul bogat, consemnată de Sfântul Evanghelist Luca 18, 18-27.
  Pr. Adrian Dobreanu
  Responsabil Comunicații Media-Online
  Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare