More


  Înfrângere și prestație modestă în amicalul de la Füzesgyarmat

  - Advertisement -

  CSM OLIMPIA SATU MARE

  Echipa de fotbal din cadrul Clubului Sporttiv Municipal Olimpia Satu Mare a suferit a doua înfrângere în meciurile amicale din această iarnă. Echipa antrenată de Tibi Csik  , la capătul unui meci slab a pierdut miercuri în Ungaria, cu scorul de 2–0, în fața echipei gazdă, Füzesgyarmat SK.

  Partida disputată pe terenul echipei de Liga a 3-a din Ungaria a fost dominată de gazde care e au deschis scorul în prima repriză după o gafă al apărări sătmărene, iar în repriza doua adversarii au dublat avantajul dintr-o lovitură de la 11 metri ușor acordată.

  Antrenorul principal al echipei noastre, Tiberiu Csik a fost dezamăgit după meci, și a recunoscut, că este deranjat mai mult de prestația unor jucători cu pretenții.

  „Au fost probleme serioase cu atitudinea unora. Mulți jucători cu pretenții nu au avut evoluția așteptată. Nu poți să te prezinți în acest fel la un meci, chiar dacă este »doar« un amical” – a spus pe scurt Tibi Csik.

  Acesta a fost a doilea meci amical a lechipei de fotbal din cadrul CSM Olimpia Satu Mare:

  Unirea Dej (Liga 2) – CSM Olimpia Satu Mare 4–3 (1–2)

  Füzesgyarmat SK (Liga 3 Ungaria) – CSM Olimpia Satu Mare 2–0 (1–0)

  Următorul meci o va juca acasă echipa noastră: sâmbăta de la ora 10.30 pe terenul sintetic de la baza sportivă Dinamo-LPS o vom avea ca adversară pe colega de grupă din Liga a 3-a, CSM Victoria Carei.

  Echipa de start de la meciul din Füzesgyarmat: Anca-Trip – Gorba, Talmaciu, Prodan, Negrea, Antal, Micaș, Bura, Baior, Süveg, Vaida.

  Au mai jucat: R. Oșan – Popovici, Mureșan, Vădan, Ciul, Lazăr, Zsiga, Ziman, Mărieș, Nistor, Lucuț, Rodri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare