More


  Portarul sătmărean, Alex Șugar împrumutat de SCM Zalău la Ungheni

  - Advertisement -

  Tânărul portar sătmărean, Alex Șugar nu a avut în toamnă prea multe șanse să apere poarta celor de la SCM Zalău. Având o concurență serioasă în veteranul sătmărean, Bogdan Miron, Șugar a stat mai mult pe bancă sau în afara lotului iar în această vară cei de la Zalău au decis să-l împrumute pentru a prinde mai multe minute în primăvară pe teren și pentru a căpăta experiență.

  Astfelș Șugar, un portar crescut la Satu Mare de LPS și care a evoluat și la Olimpia Satu Mare a ajuns la Unirea Ungheni fiind îndrumat de impresarul Rareș Pop și el sătmărean la origini.

  ”Vă aducem la cunoștință faptul că lotul C. S. Unirea Ungheni 2018 s-a întărit cu un nou goalkeeper, prin persoana lui Alex Șugar! Tânărul portar de 19 ani originar din Satu Mare, vine la U.U.2018, de la SCM Zalău. Acesta a mai performat la echipe precum Olimpia SM și LPS Satu Mare! Bun venit și mult succes Alex, între buturile roș-albastre!” este anunțul făcut de cei de la Unirea Ungheni pe pagina oficială de facebook a clubului.

  Unirea Ungheni ocupă locul trei în seria a 9-a a Ligii a 3-a cu 26 de puncte , la 17 puncte distanță de liderul Corvinul Hunedoara. Mureșenii au ca obiectiv calificarea în play off ul ligii a 3-a, seria a 9-a.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare