More


  Scrimă. Medalii pentru spadasinii de la CS Satu Mare și LPS Satu Mare la Naționalele pe echipe

  - Advertisement -

  După aurul luat de Szabolcs Szabo în concursul individual la spadă rezervat juniorilor au urmat alte rezultate excelente pentru spadasinii sătmăreni, în concursurile pe echipe de la București.

  Băieții de la CS Satu Mare, cu campionul de la individual Szabolcs Szabo în echipă, au cucerit argintul la juniori.

  CSA Steaua s-a impus și în concursul pe echipe al juniorilor la masculin. Echipa clubului din Ghencea (Ștefan Baciu, Andrei Burghelea, Rareș Marghescu, George Petrache) a învins în finală, cu 45-39, pe CS Satu Mare (Anton Cîmpan, Luca Gurza, Marton Mezinger, Szabolcs Szabo).

  Medaliile de bronz au ajuns la gâtul celor de la CS UNEFS București 1 (Albert Baloi, Codruț Florescu, Alexandru Popescu, Alexandru Stoica), care au dispus cu scorul de 45-31 de CS Farul Constanța (Florin Mirică, Horia Nistor, Andrei Papp, Dimu Purcărea).

  În concursul fetelor după ce la individual sătmărencele n-au ajuns pe podium, la echipe a urmat revanșa…

  La cadete, CS Satu Mare a cucerit medaliile de argint în formula Alesia Coardoș, Sophia Petroșianu, Ana Tomșa iar LPS Satu Mare a luat bronzul cu surorile Kurtinecz Iohanna și Julia și cu Ilyes Jazmin în echipă.

  În finală a fost 45-39 pentru Steaua în duelul cu CS Satu Mare. Interesant e că în semifinale, campioana Steaua a trecut cu același scor, 45-39, de LPS Satu Mare.

  La junioare CS Satu Mare în formula Alesia Coardoș, Daria Hotca, Sophia Petroșianu, Ana Tomșa au fost aproape de bronz fiind învinse în semifinale de Dinamo București, 45-38.

  Spada sătmăreană e antrenată de Csiszar Francisc, Adrian Pop, Nagy Lehel, Adrian Szilagyi.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare