More  Răsunător succes ecologic: Peste 9 tone de DEEE colectate într-o campanie de excepție! Cine a contribuit la acest triumf?

  - Advertisement -

  Campania de colectare a DEEE dedicată evenimentului ecologic:

  14 Octombrie-Ziua Mondială a Deşeurilor Electrice şi Electronice

  a continuat cu mult succes şi în ultima săptămână a lunii octombrie în comunele Petreşti, Andrid, Tiream şi Păuleşti iar în Municipiul Satu Mare în 4 puncte aflate pe malul stâng al râului Someş: Cartierul Soarelui, Micro 17, Carpaţi 1 şi 2 unde, un număr de 14 voluntari pensionari dar şi elevi însoţiţi de profesori coordonatori de la Şcolile Gimnaziale Constantin Brâncoveanu, Lucian Blaga şi de la Cărășeu, au asigurat preluarea deşeurilor de la cetățeni.

  De remarcat este contribuţia adusă la succesul campaniei de către colegii de la Agenţia pentru Protecția Mediului (APM) şi de un bunic care împreună cu nepoţelul au predat 5 kg de baterii.

  La nivelul județului, în ultima săptămână din luna octombrie s-a colectat o cantitate totală de 2431 kg DEEE din care: în Municipiul Satu Mare 580 kg, Petrești 549 kg, în Andrid 495 kg, în Tiream 199 și în Păulești 608 kg.

  Cantitatea de DEEE colectată de la începutul lunii octombrie și până în prezent se ridică la 9388 kg, aproape 10 tone.

  Campania va continua şi în primele două săptămâni a lunii noiembrie în oraşul Tăşnad în zilele de 30 octombrie și 2 noiembrie, în  comuna Oraşu Nou în 3 noiembrie  și în  Pomi în 6 noiembrie.

  Cu deosebită considerație,

  Președinte

  Békéssy Elisabeta  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts