More  DOLIU ÎN LUMEA ZIARIȘTILOR PROFESIONIȘTI DIN ROMÂNIA

  - Advertisement -

  ”Doi ani; doi ani și câteva zile; atât a trecut de când s-a stins ctitorul radioului reșițean Doru Dinu Glăvan, cel ce a pus piatra de temelie a instituției publice în Banatul de Munte. La doar doi ani de la trecerea lui în neființă, am primit o altă lovitură; s-a stins în această dimineață și Oana, Oana Maria Glăvan Cenan, după o lungă și grea suferință.” (cfr. Reper24.ro) … cuvinte dureroase care au răsunat jalnic toată dimineața de azi în presa din România, cuvinte care ne vor rămâne întipărite, pentru a nu mai știm a câta oară, în fondul sufletesc comun.

  (Sursă foto Reper 24)

       ”După plecarea din Radio Reșița, Oana a condus Căminul pentru Persoane Vârstnice din Reșița și, mai apoi, Centrul Sfânta Maria. Mereu printre oamenii cu probleme, mereu gata să ajute, mereu pregătită să facă ceva bun pentru semeni” … menționează în lacrimi colegii Oanei.

  ”Ca președinte al Filialei Reșița a UZPR, Oana Cenan Glăvan a avut o activitate notabilă, a impulsionat cu multă energie activitatea locală și a purtat mai departe cu cinste numele tatălui său, ca jurnalistă dedicată și om de excepție”(UZPR)

  Se pare că intrăm într-un tăvăluc al plecărilor marilor noștri colegi spre Cer: Doru Dinu Glăvan, Dumitru Țimerman … Oana Cenan Glăvan … și mulți alții care prin voia Domnului ne vor reprezenta tagma ÎN CERURI.

  Dumnezeu să te ierte și să te odihnească-n PACE, dragă colegă și prietenă, alături de toți  colegii ziariști care – și dorm Somnul Păcii. Condoleanțe familiei greu încercate!

  Membrii UNIUNII ZIARIȘTILOR PROFESIONIȘTI – FILIALA ANTON DAVIDESCU – Satu Mare  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts