More

  Istvan Kovacs, apreciat în Gazzetta Dello Sport: „Două penalty-uri strălucitoare, acordate corect”. Corriere: „Bravo!”

  Arbitrajul lui Istvan Kovacs la MilanBorussia Dortmund (1-3) a fost apreciat cu 6,5 în Gazzetta dello Sport și în Corriere dello Sport. Prestigioasele cotidiene italiene nu i-au imputat decât un „galben” neacordat și faptul că a fost ajutat de Goal Line Technology la reușita lui Adeyemi.

  Istan Kovacs a avut un meci destul de complicat pe „San Siro”, marți seară, dar pe care l-a dus cu bine la sfârșit. Dovadă și aprecierile din presa italiană, în ciuda eșecului suferit de AC Milan în fața Borussiei Dortmund (1-3).

  „Două penalty-uri strălucitoare. Kovacs e precis, le acordă corect”, a comentat Gazzetta dello Sport cele două lovituri de la 11 metri dictate de Kovacs în primele zece minute ale partidei. Primul la hențul neamțului Schlotterbeck, al doilea la faultul lui Calabria asupra lui Bynoe-Gittens.

  Gazzetta dello Sport: „Kovacs a fost dinamic și prezent”

  Gazzetta l-a văzut pe „centralul” român „dinamic și prezent”, iar singurele reproșuri aduse sunt că l-a iertat pe milanezul Adli de „galben” pentru o tragere de tricou, la Sabitzer, și că a așteptat decizia Goal Line Technology ca să acorde golul lui Adeyemi, pentru 3-1.

  Nota: 6,5. Calificativ pe care l-au primit și asistenții săi, Ovidiu Artene și Vasile Marinescu.

  Corriere dello Sport: „Bravo, Kovacs! N-a condus rău o partidă deloc ușoară”

  „Bravo, Kovacs! Ambele au fost penalty! N-a condus rău o partidă deloc deloc ușoară”, a punctat, la rându-i, Corriere dello Sport, care i-a dat, de asemenea, 6,5.

  Corriere i-a făcut însă un reproș asistentului Ovidiu Artene, care, la reușita lui Adeyemi, de 3-1, „n-a văzut că mingea respinsă prost de Maignan depășise linia porții și a trebuit așteptat verdictul Goal Line Technology”.

  Nemții, în schimb, nu le-au făcut niciun reproș arbitrilor români. Tabloidul Bild și Kicker sportmagazin au considerat, la rându-le, că ambele penalty-uri din debutul meciului au fost acordate corect.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE