Moftinul urcă pe primul loc! CLASAMENT actualizat după retragerea echipei din Pişcolt şi programul Seriei A!

0
482

Material de: Blăjean Cristian

În şedinţa de marţi dimineaţă, de la sediul AJF Satu Mare, Comisia de Competiţii şi Disciplină a hotărât anularea tuturor rezultatelor echipei Unirea Pişcolt, aceasta neizbutind să-şi ducă la bun sfârşit jocurile din turul campionatului.

Cum “legea” spune că dacă echipa în cauză se retrage în “plinul” turului, se anulează toate rezultatele acesteia şi, implicit, punctele trupelor din clasamentul de mai jos.


Crasna Moftinu Mic şi Someşul Oar nu au apucat să joace cu cei din Pişcolt, astfel că nu au de “apărat” puncte şi urcă, deci, peste Recolta Sansilău care jucase în chiar prima etapă cu echipa retrasă, victorie pe teren propriu, 3-2.


Cât despre “Viitorul Lucăceni-ACS Ciumeşti”, jucat cu câteva etape în urmă, unde pe teren s-a consemnat 4-3, s-a omologat scorul de 3-0 în favoarea echipei Ciumeşti. Motiv: nerespectarea hotărârii Ad. Gen. referitoare la folosirea juniorilor în echipa de seniori, de partea echipei din Lucăceni.


PROGRAMUL ORIENTATIV al meciurilor din weekendul ce vine:

Liga a IV-a, Seria A, etapa a 14-a
Sâmbătă, 13 aprilie, următoarele meciuri:
ORELE: 11:00-seniori:
Someşul Oar – Voinţa Doba, teren Doba

Duminică, 14 aprilie, următoarele meciuri:
ORELE: 15:00-juniori / 17:00-seniori:
Viitorul Lucăceni – Stăruinţa Berveni
CSM Victoria Carei II – Frohlich Foieni
AS Ghenci – Crasna Moftinu Mic
Platanul Marna – Real Andrid
ACS Ciumeşti – Kneho Urziceni
Unirea Pişcolt – Recolta Sanislău, nu se dispută


Aşadar, Crasna lui Amansio pe poziţie fruntaşă, iar Someşul lui Găvru’ e acolo, locul 2, număr de puncte identic cu cei din Sanislău!