More  Handbal junioare II. Fetele lui Mărieș , grupă infernală la Bistrița

  Echipa de handbal feminin de la CSM Olimpia Satu Mare a fost repartizată în cea mai grea grupă de la  turneul final al Campionatului Național junioare II.
  Fetele antrenate de Ciprian Mărieș vor evolua la Bistrița împotriva deționătoarei titlului, CSM Corona Brașov, și de alte două forțe al handbalului feminin din Europa, CSM București și CS Rapid București – cele din urmă organizate în academie începând de anul trecut și care adună sportive de valoare din toată țara.
  CSM Olimpia participă pentru al doilea an la rând la turneul final al campionatului național, între cele mai bune opt echipe ale României. Fetele lui Mărieș s-au calificat la acest turneu datorită evoluțiilor bune din sezonul regular și din Grupa Valoare a  competiției naționale.
  Majoritatea jucătoarelor mai dreptul de a participa la această grupă de vârstă și în sezonul viitor, așa că, turneul de la Bistrița dintre 1–5 iunie va fi o oportunitate pentru ele  de a aduna experiență pentru campionatul următor.
  Fetele de la CSM Olimpia au avut parte și de un moment special sâmbătă seara în cadrul Zilelor Orașului. Lotul antrenat de Ciprian Mărieș a fost urcat pe scena principală și prezentat chiar înaintea recitalului prezentat de SMILEY.
  TURNEU FINAL JUNIORI 2 VALOARE FEMININ, BISTRIȚA
  Grupa 2
  Etapa 1, 1 iunie, 19.00: CSM Corona Brașov – CSM Olimpia Satu Mare
  Etapa 2, 2 iunie, 17.00: CSM București – CSM Oimpia Satu Mare
  Etapa 3, 3 iunie, 19.00: CSM Olimpia Satu Mare – CS Rapid București

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE