More

    Radu Roca s-a întâlnit cu sătmărenii chiar de 1 Mai

    Candidatul PSD la Primăria municipiului Satu Mare, Radu Roca, s-a întâlnit cu sătmărenii chiar de 1 Mai. Cu această ocazie a avut dialoguri constructive și pline de inspirație cu locuitorii orașului nostru
    ”De 1 Mai Muncitoresc, am avut deosebita plăcere de a întâlni cetățenii orașului nostru în centrul municipiului. A fost o ocazie minunată de a discuta despre viziunea mea și a echipei mele pentru dezvoltarea municipiului.
    Sub deviza “Împreună pentru viitor, împreună pentru dezvoltare”, am avut dialoguri constructive și pline de inspirație cu locuitorii orașului nostru. Am ascultat cu atenție grijile, ideile și sugestiile lor, și am transmis mesajul nostru de unitate și cooperare pentru a construi un viitor mai bun pentru toți.
    Ne-am asumat responsabilitatea de a face din municipiul nostru un loc în care fiecare cetățean să se simtă mândru să trăiască, să muncească și să se distreze. Suntem hotărâți să punem în aplicare proiecte inovatoare și să creăm oportunități pentru dezvoltarea economică și socială a orașului nostru”, a spus Radu Roca după această întâlnire.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE