More  CN “Mihai Eminescu” are o ofertă educațională generoasă pentruu viitorii elevi

  Colegiul Național ”ihai Eminescu” își îmbie potenialii viitori elevi cu o ofertă educțaională foarte generoasă.

  ”Dragi absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Satu Mare,

  Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare vă întâmpină cu brațele deschise pentru anul școlar 2024-2025! Oferta educațională pentru anul viitor este diversificată și adaptată nevoilor elevilor inteligenți și ambițioși, care doresc să se dezvolte și să exceleze în diverse domenii.

  Specializările oferite sunt:

  – Două clase de matematică-informatică, intensiv informatică: Aceste clase sunt dedicate elevilor pasionați de științele exacte și tehnologia informației, oferind o pregătire temeinică și intensivă în informatică.

  – O clasă de științele naturii bilingv engleză: Această clasă este ideală pentru cei care doresc să îmbine studiul științelor naturale cu dezvoltarea competențelor lingvistice în limba engleză.

  – O clasă de științele naturii: Oferă o pregătire solidă în disciplinele științelor naturale, pentru cei interesați de biologie, chimie și fizică.

  – O clasă de filologie bilingv engleză: Destinată elevilor cu o pasiune pentru limbile străine și studiul literaturii, această clasă asigură o educație bilingvă de calitate.

  – O clasă de științe sociale: Perfectă pentru cei care sunt interesați de științele sociale și umaniste, oferind o înțelegere profundă a societății și a fenomenelor sociale.

  Dacă ești un elev inteligent, conștiincios, preocupat de propria formare și dornic de a excela, cu siguranță, Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare este alegerea potrivită pentru tine!”, se arată într-o informare a prestigioasei unități de învățământ din Satu Mare.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE