More

    Moarte cumplită în județ. Un bărbat s-a arucat sub tren

    calea ferata

    Un bărbat din județul Maramureș a avut parte, în această dimineață, de o moarte cumplită pe raza județului Satu Mare. S-a aruncat pur și simplu în fața trenului.

    Tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 5.30. Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a ajuns cu mașina proprietate personală până la o trecere de cale ferată a unui drum lăturalnic dintre Medieșu Aurit și Apa.

    ”În urma deplasării la fața locului și a cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, la kilometrul de cale ferată 24+900, trenul IR numărul 6827-2, care circula pe relația Baia Mare – Debrecen, a surprins în gabaritul căii ferate și a accidentat mortal un bărbat de 64 ani, din Baia Mare, care s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure.

    Trenul a staționat la fața locului, înregistrând o întârziere de aproximativ 120 de minute.

    Echipajul SMURD sosit la fața locului a constatat decesul, iar cadavrul a fost transportat la SML Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

    Din cauza accidentului produs, un alt tren, Regio 4311, care circulă pe relația Satu Mare – Baia Mare a staționat în stația CFR Medieșu Aurit, înregistrând o întârziere de aproximativ 120 de minute.

    Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul PPTF Satu Mare în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Satu Mare.

    Surse judiciare au declarat pentru GNV că, potrivit celor declarate de mecanicul de locomitivă, șoferul s-a dat jos din mașină și s-a aruncat pur și simplu în fața trenului.

    Impactul a fost devastator. Cutia craniană a fost pur și simplu crăpată în două și a avut multiple fracturi, Bărbatul a decedat pe loc.

    Trupul neînsuflețit, sau ce a mai rămas din el, a fost preluat de legiști și transportat la morgă unde va fi făcută o autopsie.

    La rândul lor, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili ce anume l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest pentru că este cât se poate de ckar că este vorba despre o sinucidere.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE