More

    VIDEO. Mămici terorizate de un obsedat sexual la Satu Mare. Cu copiii prin preajmă


    Un obsedat sexual teroriează, aproape în fiecare dimineață, mămicile care-și duc copii la școală sau la grădiniță. Apare despuiat în fața lor fără să îi pese că mămicile sunt însoțite și de copii. O sătmăreancă a trecut printr-o astfel de situație și a decis să facă plângere la poliție.

    Fără pic de rușine

    O sătmăreancă a fost pur și simplu surprinsă azi dimineață când, în timp ce-și ducea fetița la grădinița de pe strada Ioan Slavici, în fața sa a apărut un bărbat care pur și simplu și-a arătat s-a dezbrăcat în fața ei. Nu i-a păsat că lângă femeie era o fetiță de doar câțiva anișori.

    ”Bărbatul purta o haină lungă și o ținea lipită de corp. La un moment dat, a apărut în fața mea și, pur și simplu, și-a deschis haina și mi-a arătat organele genitale.Noroc că fetița, care ela lângă mine și oțineam de mână, nu a văzut nimic fiind preocupată cu altceva. La întoarcere, parcă m-a așteptat. A făcut același gest. Șimi s-a adresat și cu cuvinte foarte vulgare”, declară Mariana pentru Gazeta de Nord Vest.

    Portertul robot

    Potrivit portretului robot făcut de mămică, ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, brunet, cam 1,70 înălțime și destul de slab. Era prost îmbrăcat, ceea ce o determină pe mămică să creadă că că este un boschetar.

    Un bărbat cu semnalmentele respective a mai fost văzut și în zona altor grădinițe și școli din Satu Mare, cum ar fi Școala Gimnazială ”Ion Creangă” din Micro 17.

    Plângere la Poliție
    Sătmăreanca nu astat mult pe gânduri și, după ce a ajuns acasă, și-a sunat soțul , plecat la muncă în străinătate, căruia i-a spus pățania sa și care a îndrumat-o să depună pângere la Poliție.

    Zis și făcut! Sătmăreanca a depus plângere la Poliția Locală și speră ca în cel mai scurt timp să fie prins obsedatul sexual care le terorizează pe mămici.

    Nu ar strica ca organele de poliție să facă patrule în civil în zona școlilor pentru a-i prinde pe cei acre au astfel de deprinderi până nu se întâmplă vreo nenorocire.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE