More

    FOTO. Oșan arestat pentru că transporta pălincă. Avea aproape 2.000 de litri

     

    Un cetățean din județul Satu Mare, mai exact din Țara Oașului, a fost reținut pe loc de polițiștii fiind prins în timp ce transporta aproape 2.000 de litri de pălincă. Alcoolul era transportat cu o dubă și urma să fie comercializat în zona de sud a țării.

    Polițiștii din Chișineu Criș (județul Arad) au depistat și oprit în trafic, pe raza orașului, un sătmărean în vârstă de 32 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară, în flacoane de trei litri, 1.998 de litri de lichid incolor, cu miros specific alcoolului etilic.

    Întreaga cantitate de lichid și mijlocul de transport utilizat pentru transportul acestuia au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Sătmăreanul a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere.

    “Conform Legii 227/2015 pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE