More


  Cum comentaţi promovarea Olimpiei în liga a II-a ?

  - Advertisement -

  Ştefan Barbu, 34 de ani, muncitor: “Sunt foarte bucuros pentru că, după mulţi ani, fotbalul sătmărean revine în al doilea eşalon fotbalistic. Deşi a fost foarte greu, mă bucur pentru faptul că băieţii au reuşit să recupereze distanţa de 10 puncte faţă de cei de la Hunedoara, care la jumătatea campionatului s-au trezit ca fiind promovaţi în eşalonul secund. După părerea mea, în primul an în Liga a II-a trebuie să nu retrogradăm, iar în viitor să sperăm că vom avea Olimpia şi în Liga I.”

  Viorel Stan, 37 de ani, inginer: “Îi felicit pe jucători, pe antrenorii Tibi Csik, Lulu Dragomir şi Ovidiu Suciu, dar şi conducerea Olimpiei, pentru această frumoasă performanţă, de a promova în Liga a II-a. Mai ales că în tur jocul Olimpiei nu a fost unul strălucit, întrucât au fost şi câteva înfrângeri neaşteptate, precum cea de acasă cu Unirea Dej. Dar în retur am observat un alt joc al galben-albaştrilor, aşa că nici nu mă surprinde cele zece victorii obţinute în acest an.”

  Istvan Nagy, 34 de ani, şofer: “Din cauza vremii nefavorabile n-am fost la meci, însă mă bucură foarte mult faptul că Olimpia va juca în Liga a II-a. Pentru a rezista în eşalonul secund, va trebui să mai aducem câţiva jucători. Trebuie însă renovat şi stadionul.”

  Rodica Miron, 40 de ani, casnică: “Nu mă pricep deloc la fotbal, dar sunt foarte satisfăcută că echipa oraşului a promovat într-o ligă superioară. Şi sper să nu ne facem de râs mai ales că atâţia ani nu am avut echipă care să ne reprezinte la un nivel mai ridicat.”

  Laurenţiu Morar, 25 ani, student: “A fost o atmosferă superbă la meciul de sâmbătă dintre Olimpia şi Naţional Sebiş şi care s-a încheiat cu victoria echipei noastre. Nu mă aşteptam să vină atât de multă lume, mai ales că timpul a fost unul nefavorabil. Totuşi, am avut ceva emoţii în momentul în care oaspeţii au egalat, fiindcă mi s-au părut puţin prea montaţi pentru acest meci, însă în cele din urmă totul a ieşit cu promovarea Olimpiei în Liga a II-a.”

  Radu Mocan, 33 de ani, agent comercial: “În sfârşit o nouă veste bună pentru sportul sătmărean. După locul III ocupat de baschetbalistele de la CSM Satu Mare, în urma unui sezon extrem de greu, vine o nouă performanţă în fotbal. Astfel, echipa fanion a judeţului, Olimpia Satu Mare, a reuşit să promoveze în Liga a II-a după şapte ani.”

  Cosmin Mitea, 18 ani, elev: “Sunt foarte fericit de faptul că din toamnă vom juca în Liga a II-a. Plus că mi-a plăcut foarte mult show-ul oferit la sfârşitul meciului, când trofeul câştigătorului Seriei a V-a a Ligii a III-a a fost adus de paraşutiste. Să sperăm că vom face o figură frumoasă în Liga a II-a, însă deocamdată nu ştim care vor fi adversarii Olimpiei, fiindcă sunt echipe care se află pe locul I în celelalte serii, însă au mari probleme financiare.”

  Robert Toth, 39 de ani, mecanic auto: “A fost un retur incredibil de bun din partea Olimpiei Satu Mare, după un tur în care jocul a lăsat de dorit. Iar în tur cred că a contat şi faptul că Olimpia Satu Mare a jucat în 16-imile Cupei României în faţa celor de la Rapid, meci care s-a jucat în deplasare. Însă, în cele din urmă, e bine că totul se termină cu bine, iar Oli este în eşalonul secund.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare