More


  Episodul II – De ce e turbat Valerică? Pe lângă că o are mică, mai are şi alte probleme

  - Advertisement -

  De-ce-e-turbat-Valerica

  Problema cea mai mare a viitorului fost senator, a fostului membru de partid politic, actualmente un pierde vară la terasele Sătmarului unde bea ba gin, ba whiskey, e că nu mai poate controla redacţional, economic şi dictatorial GNV. De ce este asta o mare problemă? Deşi nu avea nici o calitate în firma care edita GNV, asociaţi fiind fosta directoare de ziar şi administratorul firmei, de cum se trezea dimineaţa primul pe care îl chema la ordine Valerică era şoferul ziarului. Şofer pe care l-a angajat fără să consulte pe nimeni în firmă şi fără să aibă acordul administratorului. Tot aşa l-a dat afară, pentru simplul motiv că l-a pârât unei rude din Dăbâca natală că se scormoneşte des în nas. Acest lucru i-a fost fatal. Senatorul l-a obligat să-şi de-a demisia de faţă cu administratorul şi fosta directoare de ziar, spunându-i că nu mai vrea să îl vadă în faţa ochilor, ameninţându-l că dacă îl va mai vedea vreodată o să aibă foarte mari probleme. Bineînţeles că l-a acuzat şi că este agent sub acoperire, paranoia clasică a senatorului, care i-a atras porecla de senatorul OZN în presa naţională. După ce, presat de senator, şi-a scris demisia, bietul şofer a fost alungat ca un câine. Demisia a fost şmanglită de către senator, pe care nu l-am găsit nicăieri ca fiind salariat al ziarului!

  Şofer pe post de slugă
  Să revenim la programul lui Valerică. După ce venea şoferul, care îl aştepta cel puţin o oră, trebuia să îi ducă toate ziarele. Care erau plătite bineînţeles tot din banii ziarului. Care costau 700 lei până în 2011, iar apoi 300 lei pe lună. În cazul în care senatorul îşi murdărea hainele, ba cu mâncărică plătită de alţii, ba cu băutură, iar când acestea erau din belşug le păta cu urină, un lucru deosebit de “elegant”, şoferul le ducea la spălat, călcat tot pe banii ziarului. Apoi senatorul era plimbat peste tot cu maşina ziarului. Între timp, vorbea la telefonul, care până în 2010, el este senator din 2008, de cine credeţi că era plătit? Tot de ziar. Când şi-a dat seama că în acest fel lăsa urme, l-a chemat pe administratorul firmei să îl radieze de urgenţă. Vă dezvăluim şi o parte din fostul său număr de telefon: 0744-778… Persoanele care vorbeau cu el frecvent îl recunosc imediat.

  Concubină plătită printr-o combinaţie
  Valerică e turbat pentru că, de acum înainte, va trebui să plătească din buzunarul propriu pensia alimentară care o achita tot prin ziar. Fosta lui concubină a fost angajată pe o firmă care colabora cu ziarul, iar în cadrul colaborării aceasta primea lunar o sumă de bani, fără să calce pe la birou sau să presteze vreun serviciu. Acum va trebui să plătească şi abonamentul la telefon de 35 euro şi la internet de 12 euro, plus să cumpere iphon-uri pe banii lui. Ce îl mai doare pe Valer? Şi îl doare tare de tot. Nu mai poate scoate bani şi plăţi pentru diverse activităţi de ale sale, de la plecări în vacanţe, mâncărică şi beţii, până la diverse apariţii ale sale în alte ziare. Nu mai poate comanda pe banii altora. Trebuie să fie foarte dureros pentru marele ales al neamului.

  O ultimă şpagă de 20.000 lei
  Apoi cui o să-i dicteze Valer diverse materiale defăimătoare la adresa oamenilor din urbea noastră? În gura târgului, rubrică de tristă amintire, în campania electorală a şters pe jos cu toţi foştii combatanţi, mai ales cu o doamnă deputat. La adresa căreia concepea şi dicta telefonic materiale ordinar de calomnioase, publicate apoi fără semnătură în rubrica respectivă. Foştii săi subordonaţi spun că două nu au fost scrise de el, ci de un băiat mai chel. A nu se înţelege că am avea ceva cu podoaba capilară a omului, ci nu dorim să îi scriem numele, aşa că l-am numit pur şi simplu chel. Cum o să poată să şantajeze oamenii politici şi de afaceri fără gura târgului? Cum o să facă rost de bani negri, să se înţeleagă bine că e vorba de şpagă, care îi sunt atât de dragi. Nu tu ziar sub mâna lui. Nu tu şpagă. Ce să faci, Valere, te vei obişnui să trăieşti ca toţi oamenii, din banii munciţi şi câştigaţi legal. Deşi am înţeles că ai continuat să ceri pe unde ai putut şi ai şi primit 20.000 lei. Asta e. Vei da socoteală în faţa legii şi a lui Dumnezeu pentru toate nenorocirile pe care le-ai făcut şi încă le mai faci.

  Şantaj prin săgeata cheală
  Şantajul, despre care am scris şi ieri şi care este destul de actual, ne-a fost dezvăluit de un director de instituţie deconcentrată. Acesta susţine că a făcut plângere şi că are o înregistrare cu săgeata senatorului. Mergând la el în birou, săgeata cheală a sugerat că are nişte materiale despre el şi că, dacă ar fi mai atent şi ar da ceva, nu va scrie nimic în ziar. Din ce spune directorul, şi tragem şi noi aceeaşi concluzie, nu a dat nimic. Drept urmare a primit în dar mai multe dedicaţii în ziar.

  A poftit la sediul GNV
  Să încheiem azi cu cea mai mare durere a senatorului. Aceasta ar fi sediul de pe Mihai Viteazul, care a trecut în patrimoniul Consiliului Judeţean. Este vorba de clădirea pe care dorea cu orice preţ să pună mâna şi să o facă propria moşie. Dovezi clare sunt cererile trimise către Consiliul Judeţean pe vremea când Ştefan Szabo era preşedintele acestuia de către Valer Marian, care dorea să întabuleze clădirea. Aşa vedem şi motivul numeroaselor atacuri la adresa fostului preşedinte, care nu i-a făcut pe plac. O să consemnăm şi părerea dânsului, să ne motiveze de ce s-a opus. De asemenea, vom reveni cu adresa lui Valerică şi răspunsul fostului preşedinte.
  În concluzie, acestea sunt motivele care îl determină pe Valer să ţipe pe unde poate că obrazul subţire cu cheltuială se ţine şi dacă e pe a altora, e parcă şi mai bine. Dar acum e greu din 4.500 lei să ţi le permiţi pe toate, cred şi eu că-l doare tare şi-l apucă şi o turbare.
  Cu deosebit respect faţă de sătmăreni şi fără nici un pic de respect faţă de personajul acestei rubrici.

  Alex Ohaha  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img