More


  Focuri de armă în inima Sătmarului

  - Advertisement -

  interlop
  Șase interlopi din Bihor şi Arad au vrut să cumpere zeci de mii de pachete de ţigări cu bani falşi, folosindu-se de metoda “capac”, dar au fost săltaţi de mascaţi. Deoarece vorbim de interlopi deosebit de periculoşi, oamenii legii s-au văzut nevoiţi să facă uz de armă, trăgând mai multe focuri în plan vertical pentru reţinerea acestora. Cele şase persoane sunt cercetate pentru tentativă la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, tâlhărie şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecinţă.

  Un număr de şase persoane din judeţele Bihor şi Arad au fost reţinute, în cursul nopţii de ieri, în municipiul Satu Mare în timp ce încercau să cumpere ţigări de contrabandă, încercând să achite contravaloarea lor cu ziare tăiate în loc de bani. Astfel, potrivit unui comunicat de presă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea sub directa supraveghere şi coordonare a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale al I.P.J. Bihor, S.C.C.O. Satu Mare şi a Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. au desfăşurat o acţiune de amploare pentru prinderea în flagrant a şase persoane suspectate că intenţionează să cumpere ţigarete netimbrate, de contrabandă.

  Cele şase persoane sunt suspectate că intenţionau să cumpere 60.000 de pachete de ţigări de contrabandă, în valoare de 55.000 euro, însă au vrut să-l înşele pe vânzător folosind metoda „capac”, adică în loc de bani să-i dea teancuri de hârtii decupate din ziare având la capete bancnote. “Au fost prinşi în flagrant bihorenii B.M.O., de 45 ani, D.I.S.V., de 35 de ani, I.S.D., de 31 de ani, L.S., de 38 de ani, F.C.F., de 30 de ani, şi arădeanul  R.G., de 44 de ani. În timpul acţiunii poliţiştii au fost obligaţi să folosească armamentul din dotare şi să tragă mai multe focuri în plan vertical, întrucât suspecţii au opus rezistenţă şi au încercat să fugă. Cei şase suspecţi au fost prezentaţi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, fiind cercetaţi pentru tentativă la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, tâlhărie şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecinţă”, se arată în sursa citată.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare