More  Promoţia 1963 de la CN Mihai Eminescu, reunită la 50 de ani de la absolvire

  - Advertisement -

  eminescu

      La Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” a avut loc, ieri, reunirea promoţiei 1963, la împlinirea a 50 de ani de când au plecat de pe băncile acestei prestigioase instituţii de învăţământ preuniversitare din Satu Mare. Au răspuns la apel 30 de absolvenţi în frunte cu diriginta lor, profesoara Ala Şuta. Absolvenţii din urmă cu o jumătate de secol s-au bucurat de revederea foştilor lor colegi, au depănat amintiri şi s-au simţit foarte bine împreună.
  Foştii elevi ai Liceului “Mihai Eminescu” au fost întâmpinaţi de directorul actual al unităţii de învăţământ, Ioan Pop, şi de către elevii colegiului, aceştia aplaudându-i pe predecesorii lor din urmă cu 50 de ani. Cu această ocazie, directorul Ioan Pop a declarat că fiecare întâlnire cu foştii absolvenţi este una foarte importantă, întrucât Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” se numără printre cele mai importante instituţii şcolare atât din judeţ, cât şi din ţară.
  Promoţia 1963 a fost o generaţie de absolvenţi foarte bine pregătită, iar dintre colegii care au reprezentat cu cinste Sătmarul poate fi amintit scriitorul Voicu D. Rusu.

  Pavel Prodaniuc

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts