More  Atmosferă de senzaţie în centrul Sătmarului

  - Advertisement -

   zi1

  Ploaia de sâmbătă după-amiaza, care a ţinut în loc pentru câteva ore desfăşurarea concertelor, nu a reuşit să împiedice explozia de bună-dispoziţie la scena principală, amplasată în Piaţa 25 Octombrie. De departe, numele grele ale primei seri au fost Vama şi Connect-R. Tudor Chirilă şi-a respectat blazonul şi a făcut un show pe cinste. A împreumutat camera de filmat a echipei Nord-Vest TV, s-a dezbrăcat la bustul gol şi s-a ţinut de şotii. Connect-R, alături de dansatorii şi trupa sa, a arătat de ce este unul dintre cei mai bine cotaţi artişti ai momentului în peisajul muzical românesc. Seara de duminică a fost încheiată apoteotic de către Horea Brenciu, după care pe cerul Sătmarului au explodat sute de artificii, spre deliciul miilor de sătmăreni prezenţi în Centrul Nou.

  zi2
  Ploaia nu a stricat planurile
  Timp de mai bine de trei ore ploaia a ţinut în loc evenimentele sâmbătă după-amiaza. Totuşi, după ora 18.00 a început nebunia. Prima care a urcat pe scenă a fost Ellie White, fosta solistă a trupei DJ Project. A urmat Dobrady Akos, care a adus în faţa scenei peste o mie de sătmăreni. De departe, numele grele ale primei seri au fost Vama şi Connect-R. Tudor Chirilă şi-a respectat blazonul şi a făcut un show pe cinste. A împrumutat camera de filmat a echipei Nord-Vest TV, s-a dezbrăcat la bustul gol şi s-a ţinut de şotii. De altfel, Vama este o trupă care stă de ani întregi în spațiul muzical românesc. Și nu stă oricum, ci vine în atenția publicului an după an cu piese bune, gândite, melodioase, care îți rămân în minte pentru mult timp, cum ar fi „Vara asta” sau „Vama veche”. Connect-R, alături de dansatorii şi trupa sa, a arătat de ce este unul dintre cei mai bine cotaţi artişti ai momentului în peisajul muzical românesc, încheind şi seara de sâmbătă. De altfel, nici autorităţile nu au scăpat concertele, fiind prezenţi în faţa scenei preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor.

  zi3

  Distracţia a continuat şi duminică
  După prima seară de senzaţie, nici concertele de duminică nu puteau face notă discordantă. După ce s-au răcorit pe la terasele din jur cu bere şi sucuri, făcându-şi şi plinul cu mici, cârnaţi şi alte bunătăţi, mii de sătmăreni au luat cu asalt Piaţa 25 Octombrie pentru a asista la concerte. Andreea Bănică a deschis seria concertelor cu hiturile care au consacrat-o de mai mulţi ani pe scena muzicală autohtonă. Akcent, o trupă care se reinventează mereu, a adus la Satu Mare atât vechile hituri cât şi single-uri mai noi. Elena Gheorghe, una dintre cele mai în vogă soliste ale momentului, a fost una dintre principalele atracţii ale serii de duminică. După ce Balkan Fanatik a făcut o infuzie de sarcasm pe acorduri balcanice, Horea Brenciu a dinamitat atmosfera la scena principală atât cu piese proprii cât şi cu cover-uri arhicunoscute. Seara a fost încheiată cu un superb foc de artificii, unul din cele mai reuşite din ultimii ani.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts