More


  Întrebare către ministrul Stroe privind schimbarea şefului Poliţiei Carei

  - Advertisement -

  ovidiu-silaghi

  Deputatul PNL Ovidiu Silaghi i-a adresat miercuri, 12 iunie 2013, o întrebare ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe, privind posibilitatea schimbării şefului Poliţiei Carei. Reproducem integral conţinutul întrebării adresate ministrului Radu Stroe:

  Stimate domnule Ministru,
  Am primit la cabinetul meu parlamentar din teritoriu mai multe memorii care vizează activitatea domnului comisar şef Radu Chiş, şef al Poliţiei municipiului Carei. În documentele primite se fac referiri deloc onorante pentru funcţia pe care o deţine comisarul şef Radu Chiş.
  Concret, se face referire la faptul că şeful Poliţiei Carei, împreună cu un cunoscut de-al său, ar fi apelat la o serie de persoane din Carei pentru efectuarea unei chete, suma rezultată urmând să fie utilizată pentru sprijinirea comisarului şef Radu Chiş pentru a fi numit în funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare.
  În presa locală a apărut şi informaţia privind o autosesizare a Direcţiei Generale Anticorupţie Satu Mare, după ce în media s-a relatat despre problema comisarului şef Radu Chiş.
  Domnule Ministru, ţinând cont de cele expuse, vă întreb dacă la nivel central, de la ministerul pe care îl conduceţi se poate întreprinde o verificare a acuzaţiilor care i se aduc comisarului şef Radu Chiş, şi dacă, în situaţia în care acuzaţiile se confirmă, poate fi schimbat din funcţia de şef al Poliţiei Carei.
  Ataşez memoriul care mi-a parvenit la cabinetul parlamentar.
  Aştept răspuns scris.

  Cu stimă
  Deputat PNL Ovidiu Silaghi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img