More


  Jandarmii sălăjeni, campioni naționali la volei

  - Advertisement -

  jandarmi

  Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sălaj, la etapa finală pe MAI a Campionatului de Volei, echipa de la Zalău și-a adjudecat din nou titlul de campioni, după ce și în anii 2009, 2010 și 2011 reușiseră această performanță. La această competiție, desfășurată la Cluj Napoca, au participat 11 echipe care au reprezentat structurile locale ale unităţilor MAI din ţară (Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sălaj, Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj Napoca, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Inspectoratul de Poliţie Cluj, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor, Inspectoratul de Poliţie Neamţ, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava şi Şcoala de Poliţie Slatina).
  Echipa Jandarmeriei sălăjene a fost repartizată, în urma tragerii la sorţi, în grupa de foc alături de jandarmii de la Gruparea Mobilă Cluj, IJJ Bihor, IGJR, pompierii de la ISU Cluj şi Şcoala de Poliţie Slatina. În urma disputării meciurilor, echipa Jandarmeriei Sălăjene s-a clasat pe locul I în grupă, jucând finala pentru marele trofeu cu câştigătoarea din grupa 1, echipa Inspectoratului de Poliţie Neamţ pe care a învins-o cu scorul de 3 -1.
  Echipa jandarmilor şi-a confirmat astfel valoarea, redevenind după o pauză de un an de zile campioni la volei pe M.A.I., jandarmii sălăjeni fiind şi câştigătorii ediţiilor finale din anii 2009, 2010 şi 2011. Din delegaţia sălăjeană, condusă de Adrian Bărburaş, au făcut parte Mircea Abraham – antrenorul naţionalei de volei a României şi antrenorul echipei de jandarmi, şi jucătorii Buciu Ionuţ, Codeus Ioan, Ionuţaş Lucian, Boroeanu Cristian, Hadade Dan, Hodişan Ioan, Mocan Cristian şi Pop Gabriel.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img