More


  Mai ieftin cu trenul, dacă se rezervă biletele din timp

  - Advertisement -

  tren

  Cei care călătoresc cu trenul plătesc de ieri mai puţini bani pentru bilete, a anunţat CFR Călători. Astfel, pasagerii care optează pentru cumpărarea în avans a biletelor de tren pot obţine reduceri cuprinse între 10% şi 25% din preţul total.
  Dacă biletul este cumpărat înainte cu minimum 21 de zile faţă de data efectuării călătoriei, reducerea este de 25%, în timp ce pentru un interval de 11-20 de zile, discountul este de 18%. Totodată, la cumpărarea biletului de călătorie cu şase până la maximum zece zile înainte de plecare, reducerea va fi de 10%.
  Scăderea preţurilor pentru biletele cumpărate cu anticipaţie este binevenită mai ales în această perioadă când sătmărenii se pregătesc să meargă în concediu şi majoritatea ştiu cu săptămâni înainte pentru ce perioadă au nevoie de serviciile CFR. Procentul de reducere se acordă atât pentru biletul cu preţ întreg cât şi pentru biletul de copil, şi se aplică la preţul biletului de călătorie şi la suplimentul de tren, în funcţie de perioada de anticipaţie a procurării biletului. Tariful de rezervare a locului şi tariful de supliment de cuşetă se achită integral.
  Silvia Spanciu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare