Sătmărenii cer demisia senatorului Marian Valer

valer-marian

 

Marea majoritate a sătmărenilor s-au arătat neplăcut surprinşi de faptul că senatorul Marian Valer este homosexual, potrivit actului publicat în numărul de ieri al Gazetei de Nord-Vest. În sondajele de opinie realizate pe stradă de reporterii GNV, sătmărenii intervievaţi consideră că în aceste condiţii senatorul Marian Valer nu mai poate reprezenta judeţul nostru în Parlamentul României, cel puţin nu din punct de vedere moral, afirmând că acesta ar trebui să îşi dea demisia. Mai mult, au fost sătmăreni care au afirmat că senatorul ar trebui să părăsească judeţul Satu Mare şi să se întoarcă în Dabâca, localitatea sa natală.
În cele ce urmează vom prezenta părerile sătmărenilor intervievaţi în cadrul sondajului de opinie.

Întrebare: Ce părere aveţi despre faptul că, potrivit dovezilor prezentate de GNV, senatorul Marian Valer este homosexual?

Liviu Lenghel, 55 de ani, muncitor: “Nu ştiam că ar putea fi homosexual, ştiam doar că a fost dat afară din partid. În cazul în care se dovedeşte faptul că este homosexual, consider că nu mai poate reprezenta judeţul nostru în Parlamentul României şi sunt de părere că cel mai bine ar fi dacă şi-ar da demisia”.

Gheorghe Sigărtan, 45 de ani, muncitor: “Nu am auzit până acum faptul că Marian Valer ar fi homosexual şi mă surprinde acest lucru. Nu cred că este normal ca un om care are astfel de orientări să ne reprezinte pe noi, sătmărenii, în Parlamentul României. Nu ştiu ce ar trebui să facă în continuare. Poate să-şi dea demisia din Parlament.”

Cristian Tătaru, 43 de ani, taximetrist: “Nu-l cunosc personal pe acest om, dar dacă este adevărat ce se spune despre el, atunci consider că nu-i mai poate reprezenta pe sătmăreni în Parlamentul României. De fapt, nici dacă nu ar fi homosexual nu prea avea ce căuta în Parlament. Tot timpul se lega de toată lumea, de oameni politici, de directori de instituţii, şi cine nu era cu el era împotriva lui. Părerea mea este că a fost o greşeală că a ajuns acolo. În momentul de faţă, acest om ar trebui să plece, oriunde, să nu-l mai vadă nimeni. Să se retragă din viaţa publică şi să mediteze la ceea ce a făcut.”

Grigore Coţan, 43 de ani, bucătar: “Îmi este greu să cred acest lucru. Însă dacă totuşi aceste lucruri sunt adevărate, sub nicio formă nu mai poate reprezenta judeţul Satu Mare în Parlamentul României şi cred că ar trebui să-şi dea demisia.”

Ioan Vezentan, 76 de ani, pensionar: “Nu-l cunosc foarte bine pe acest om, însă atitudinea lui din ultima perioadă lasă mult de dorit. Pe mine m-a dezamăgit foarte tare. Am avut neplăcerea de a-l vedea în câteva ipostaze foarte neplăcute pentru un om ca el, după ce a consumat mari cantităţi de alcool. În ceea ce priveşte orientările sale sexuale, tema mă depăşeşte şi nici măcar nu-mi place să vorbesc despre aşa ceva. Consider că ar trebui să-şi dea demisia din Parlament şi să se ducă la Dăbâca.”

Cziszar Margareta, 70 de ani, pensionară: “Nu pot să spun prea multe pentru că nu-l cunosc pe acest om decât ceea ce am citit prin ziare. Dar de faptul că ar fi homosexual nu am auzit până acum. Am auzit multe lucruri urâte despre el, că atacă pe toată lumea, dar nu am ştiut până acuma că este şi homosexual. Dar dacă este aşa, consider că este un lucru urât ca un homosexual să reprezinte judeţul Satu Mare în Parlamentul României şi, după părerea mea, ar trebui să renunţe la funcţia de parlamentar.”

Margareta Sima, 52 de ani, casnică: “Nu ştiu ce să spun pentru că nu ştiu cine este. Dacă este adevărat, consider că este un lucru rău, mai ales dacă spuneţi că este parlamentar, şi ar trebui să-şi dea demisia.”

Balogh Tamas, 18 ani, elev: “Nu am nimic împotriva homosexualilor şi fiecare este liber să facă ce doreşte. Nu-mi este deloc simpatic senatorul Marian Valer, dar faptul că este sau nu homosexual nu ar trebui să fie un criteriu care să decidă dacă să mai rămână sau nu în Parlamentul României.”

Daniela Săluişan, 42 de ani, lucrător comercial: “Mă abţin, chiar nu ştiu ce să vă spun. S-ar putea să fie, cum la fel de bine s-ar putea să nu fie homosexual. Fiecare are orientarea lui sexuală. Însă din acest motiv, cel puţin din punct de vedere moral, nu cred că mai poate să ne reprezinte pe noi, sătmărenii, în Parlamentul României, şi consider că cel mai normal ar fi să-şi dea demisia.”
Marius Maxim, 23 de ani, şomer: “Nu ştiu prea bine cine este Marian Valer . A fost deputat sau senator? Dacă este adevărat, nu mi se pare normal acest lucru. Nu mi se pare indicat ca un astfel de om să ne reprezinte în Parlament şi cred că ar trebui să-şi dea el singur demisia.”

Ilie Pop, 67 de ani, pensionar: “Dacă cei de la Gazeta de Nord-Vest au date concrete în acest sens, înseamnă că este adevărat. Dacă aşa este situaţia, atunci Valer Marian nu mai are ce căuta în Parlament. Cel mai bine ar fi pentru el să îşi dea demisia şi să plece la Dabâca, de unde este el de loc, în cazul în care îl mai primesc şi acolo.”

Racz Balint, 62 de ani, pensionar: “Nu am auzit aşa ceva până acum, dar dacă se adevereşte, atunci afară cu el. Trebuie să-l dea afară pentru că homosexualii nu au ce căuta în Parlamentul României.

5 COMMENTS

  1. Parerea mea este ca fiecare poate sa aiba orientarea sa sexuala,dar moral cand intri intr-o campanie electorala este sa o spui,Marian Valer a ascuns si din aceasta cauza este imoral.Asteptam DEMISIA

  2. Faptul ca este homosexual sau nu este irelevant. Ce conteaza este viata de gunoi care a dus-o pe plan politic fapt pentru care demult trebuia sa dispara de pe aceasta scena.

  3. Vina cea mare o purtati voi,cei care l-ati sustinut sa ajunga senator !!! Ne-ati convins sa il votam,noi asta am facut !!Pana una alta, pe asta il avem,cu asta dansam !!Daca pe asta l-ati vrut,pe asta il aveti !! E ca si cum,dupa ce te-ai casatorit,ai descoperit ca te-ai insurat cu cea mai mare cu*va …Iar aceste episoade tragi-comice pe care le "exprimati" cu insistenta zi de zi in GNV au doar efectul de a va trada caracterul vostru,al celor care concepeti aceste episoade ale serialului despre un nimeni…

  4. până în prezent de ce a fost ascunse aceste fapte de redactia dumneavoastră si de partid? oare avea parteneri de jaocă si pe la partid?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

FOTOGALERIE. PERICOL de EXPLOZIE la Satu Mare. Pompierii au INTERVENIT promt

Pericol de explozie ieri la Satu Mare. Pompierii sătmăreni au intervenit ieri pentru asigurarea zonei în urma producerii unei defecțiuni la un branșament de gaz,...

DREPTATE. Doi TÂLHARI și VIOLATORI, trimiși în judecată. Faptele ORIBILE ale acestora

Doi tineri, în vârstă de 18 respectiv 20 de ani, acuzați de tâlhărie calificată și viol u fost trimiși în judecată de procurorii sătmăreni....

RESPECT. Gest de OMENIE făcut de niște polițiști sătmăreni. Ce au făcut pentru VICTIMA unei TÂLHĂRII

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești au venit în sprijinul unei femei, de 56 de ani, din municipiul Carei, care la data de...

CONVOCATOR

  COMPLETAREA ORDINII DE ZI A ADUNĂRII GENERALE ORDINARE A ACȚIONARILOR  SOCIETATII ARDEALUL SA             Directoratul societății ARDEALUL SA, societate administrată în sistem dualist, cu sediul...

PERFORMANȚĂ. Niciun CAZ NOU de CVOVID-19 de aproape O SĂPTĂMÂNĂ la Satu Mare. Doar DOUĂ CAZURI în județ

De aproape o săptămână, mai exact din data de 23 mai, în județul Satu Mare nu a fost înregistrat niciun caz nou de COVID-19...