More


  Senatorul Marian umblă cu brandul vopsit

  - Advertisement -

  valer_marian

  Gazeta de Nord-Vest îi solicită în mod public senatorului independent Marian Valer să renunţe la denumirea “Gazeta de Satu Mare” întrucât asemănarea de nume între ziarul nostru, primul ziar liber apărut în judeţul Satu Mare după Revoluţia din 1989, şi fiţuica ordinară pe care o editează în clandestinitate într-un garaj şi o distribuie cu maşina Senatului României ne aduce grave prejudicii de imagine. Gazeta de Nord-Vest precizează că nu are absolut nicio legătură cu numitul Marian Valer, cel mai detestat politician din tot judeţul Satu Mare.

  Presă privată pe banii contribuabililor
  Senatorul independent Marian Valer nu poate renunţa la ambiţia lui de a fi în acelaşi timp parlamentar şi mogul de presă, deşi legea interzice acest lucru. De la începutul lunii, acesta coordonează editarea fiţuicii săptămânale intitulate “Gazeta de Satu Mare”. Articolele calomnioase din fiţuica ordinară sunt scrise de angajaţii cabinetului său parlamentar. De asemenea, fiţuica coordonată de numitul Marian Valer este distribuită prin judeţ cu maşina Senatului României. Cu alte cuvinte, moralul senator Marian Valer face presă privată pe banii contribuabililor sătmăreni, inclusiv ai celor pe care-i atacă regulat în fiţuică.

  Fiţuică finanţată de senatorul Marian
  Potrivit celor afirmate de senatorul Marian Valer, fiţuica este editată de către PFA Bledea Mihai Cristian. În privinţa finanţării, treburile sunt puţin mai complicate decât par la o primă vedere. Numitul Marian Valer s-a lăudat în mod public că fiţuica este finanţată dintr-un credit personal contractat de la sucursala Satu Mare a Băncii Transilvania. Suntem curioşi care este destinaţia creditului, căci în mod sigur nicio bancă nu dă credit pentru un ziar clandestin, care nu are niciun venit, dar se distribuie gratuit. În urmă cu câteva zile, senatorul Marian şi subordonatul său Mihai Bledea şi-au înfiinţat o firmă de media. O dovadă clară că în spatele Gazetei de Satu Mare stă Marian Valer, încă senator al României.

  Brand folosit ilegal
  Deşi în calitate de fost procuror comunist şi de senator ar trebui să cunoască legile ţării, numitul Marian Valer utilizează în mod ilegal brandul “Gazeta de Satu Mare”, in acest timp fiţuica coordonată de senatorul independent a ajuns la numărul 4.
  În concluzie, numitul Marian Valer nu are nicio treabă cu respectarea dreptului de proprietate intelectuală, deşi pozează, de câte ori i se iveşte ocazia, într-un adept înfocat al respectării legislaţiei. Acest lucru nu ne miră absolut deloc, întrucât Marian Valer a instigat inclusiv la folosirea ilegală a brandului Gazeta de Nord-Vest la începutul lunii mai.

  GNV respinge orice asociere cu Marian Valer
  Redacţia Gazetei de Nord-Vest consideră jignitoare asemănarea de nume cu fiţuica ordinară şi plină de calomnii coordonată de senatorul independent Marian Valer. Asemănarea de nume este de natură să ne provoace grave prejudicii financiare şi de imagine, mai ales că echipa coordonată de senatorul independent vrea să inducă sătmărenilor ideea că ar fi continuatorii Gazetei de Nord-Vest. Din aceste motive, Gazeta de Nord-Vest refuză orice asociere cu numele lui Marian Valer, cel mai detestat politician din judeţul Satu Mare. De asemenea, redacţia GNV îi solicită senatorului Marian Valer să intre în legalitate, renunţând la folosirea unui brand, în speţă “Gazeta de Satu Mare”, asupra căruia nu are niciun drept de proprietate intelectuală.

  Alex Ohaha  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare