More



  Trei şoferi s-au ales cu dosar penal

  - Advertisement -

  Poliţiştii rutieri au fost la datorie duminică pe principalele artere de circulaţie din judeţ pentru prevenirea accidentelor grave şi responsabilizarea tuturor participanţilor la trafic în sensul respectării normelor rutiere. Cu această ocazie, agenţii de circulaţie au aplicat amenzi de peste 8.000 lei, iar trei şoferi s-au ales cu dosare penale pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

  Astfel, Ioan V., în vârstă de 35 de ani, care a condus autoturismul în localitatea Prilog, deşi consumase băuturi alcoolice, a fost surprins în trafic de poliţiştii formaţiunii rutiere din Negreşti Oaş, având o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice şi stabilirea îmbibaţiei de alcool din sânge.

  Alţi doi sătmăreni sunt anchetaţi de poliţişti pentru conducerea unor mopede fără a deţine permise de conducere de nicio categorie. Duminică dimineaţa, pe DJ 108 M, în Andrid, patrula de siguranţă publică, formată din poliţişti ai Secţiei 5 Poliţie Rurală Petreşti şi ai Sectorului Poliţiei de Frontieră Carei, au oprit pentru control mopedul condus de Nicolae F., în vârstă de 35 de ani, care nu poseda permis de conducere de nicio categorie, pe numele său fiind întocmit dosar penal. Şi poliţiştii din Livada l-au identificat în trafic, pe DC 9, pe Călin B., în vârstă de 24 de ani, care conducea un moped fără a avea permis de conducere. Celor trei conducători auto li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

  Pavel Prodaniuc



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts