More


  Valer Marian a sărit în barca grupului PP-DD din Senat

  - Advertisement -

  valer_marian

  Valer Marian a devenit membru al grupului PP-DD din Senat. Ca să nu mai bântuie de unul singur pe holurile Senatului, Marian a cerşit un loc pe băncile parlamentare ale partidului păstorit de Dan Diaconescu. Rămas fără birou, fără secretară, fără maşină şi fără influenţă politică, Valer Marian s-a cerut să activeze la această formaţiune politică, părăsită în ultima perioadă de mulţi aleşi. Astfel, în timp ce parlamentarii lui Diaconescu fug de pe corabie, senatorul exilat îşi pune ştampila controversatului om de televiziune. De dragul unui loc călduţ unde să se refugieze!

  Liderul grupului PP-DD din Senat, Haralambie Vochiţoi, ne-a declarat că “domnul senator Valer Marian şi-a exprimat intenţia de a se înscrie în grupul nostru. Eu am înaintat, mai sus, la nivelul conducerii partidului, solicitarea acestuia, care i-a fost aprobată”. El a precizat că senatorul Marian va activa în grupul PP-DD, din toamnă, “pentru că acum se termină sesiunea”. De asemenea, a mai spus că în septembrie se va hotărî în ce comisie va activa şi dacă va intra în partid. La rândul său, viceliderul grupului senatorial al PP-DD, Constantin Popa, a susţinut că prin venirea lui Valer Marian, formaţiunea sa va număra 20 de membri, “iar în scurt timp, vor mai veni la noi alţi 5 senatori, unul, sigur, de la PC”.
  Senatorul Valer Marian şi-a dorit să se vadă membru într-o comisie permanentă, unde să poată beneficia de un scaun, o masă şi, într-un caz fericit, de o secretară. Îi va fi greu să activeze în comisia lui dragă, pentru cercetarea abuzurilor şi de petiţii, pentru că, momentan, este ocupată de Florinel Dumitrescu, un om important pentru PP-DD şi care deţine şi funcţia de vicepreşedinte. Poate, cine ştie, o să-l dea la o parte pe Marian Vasiliev, preşedinte la comisia pentru egalitate de şanse, pentru a milita pentru drepturile femeilor şi a persoanelor homosexuale! Mai greu îi va fi să ocupe poziţia de vicepreşedinte al comisiei de Regulament, unde s-a înscăunat Vasilica Steliana Miron. Nici funcţia de preşedinte al comisiei pentru românii de pretutindeni nu are şanse să o obţină, pentru că acolo este şef Nicolae Marian, persoană importantă în PP-DD!
  Oricum, Valer Marian se declară, în continuare, senator independent. Vrea însă la PP-DD, de dragul privilegiilor pierdute.

  MARIUS OPROIU  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img