Tenis de câmp: Primii învingători la Trofeul Sătmaruluitenis-de-camp

A 39-a ediție a Trofeului Sătmarului la tenis de cîmp e în plină desfășurare la baza sportivă Sănătatea.  Rezervată copiilor și juniorilor, competiția a adunat la start 75 de sportivi împărțiți pe cinci categorii.

Ieri s-au acordat și primele premii, la festivitate fiind invitați să participe primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica și viceprimarul Radu Roca. Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a promis că va sprijini în continuare sportul sătmărean și i-a felicitat pe organizatori și mai ales pe cei care se ocupă de administrarea bazei de tenis de la Sănătatea. ”La anul, la ediția cu numărul 40 vom face o sărbătoare a tenisului la Satu Mare”, a promis primarul Dorel Coica.

La categoria 12 ani a câștigat o sătmăreancă, Ariana Țimerman de la Sănătatea, sportivă antrenată de Antonia Panas. La aceeași categorie, Daria Jula de la Voința Oradea a terminat pe doi iar podiumul a fost completat de Lorena Buciu și Alexia Tibil, ambele din Baia Mare.
La 10 ani băieți, sătmăreanul Mihai Lungu a terminat pe trei, primele două locuri fiind ocupate de Ioan Tăut din Sighet și Ovidiu Dan-Baia Mare.
Iulian Cavarnali, arbitru principal la Trofeul Sătmarului încă din 1987, a apreciat eforturile făcute de organizatori și a avut doar cuvinte de laudă la adresa administratorului bazei de tenis de la Sănătatea.
Competiția continuă și azi cu turneele rezervate juniorilor de 14 și 16 ani.

Rezultate:
12 ani-băieți: 1.Mihai Tătărucă
( Tenis Club Sibiu) 2. Pînzar Eugen (Baia Mare) 3. Negrean Victor
( Palatul Copiilor Zalău)
10 ani-fete: 1.Alexandra Petric( Winners Club Cluj), 2. Zaiț Angela
( CSM Tg Mureș), Ioana Sava( Tenis Club Sibiu), Alexandra Popescu
( Winners Cluj).

Florin Mureșan

Ariana-Timerman

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts