More


  O nouă crimă la Soconzel

  - Advertisement -

  crima

  O nouă crimă a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în Soconzel, unde o femeie în vârstă de 67 de ani a fost omorâtă în bătaie de concubinul ei,  în vârstă de 65 de ani. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de sâmbătă, magistraţii Tribunalului Satu Mare au emis pe numele lui Petru Pop un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Această crimă vine la câteva zile după ce în localitatea Aciua, comuna Pomi, un localnic a observat într-un microbuz incendiat cadavrele a două persoane, un pastor penticostal din Bistriţa şi fiul său.
  Lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112 de către Petru Pop, în vârstă de 65 de ani, din comuna Soconzel, despre faptul că Floare Păcurar, în vârstă de 67 de ani, concubina sa, a căzut în curtea locuinţei şi a decedat.
  Întrucât s-a constatat că pe corpul victimei sunt urme de violenţă, iar în cauză sunt suspiciuni de omor, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă condusă de procurorul criminalist, formată din medic legist şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale.
  “Pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri spontane, Petru P. i-a aplicat concubinei sale mai multe lovituri cu pumnii şi cu un obiect contondent în zona capului, trunchiului şi a membrelor.”, se arată în comunicatul remis presei de către IPJ Satu Mare. Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a emis pe numele autorului ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, ulterior instanţa de judecată dispunând măsura arestării preventive pentru 29 de zile.  Între cei doi concubini au avut loc mai multe scandaluri, femeia plecând de mai multe ori de la domiciliu. Victima s-a întors din nou acasă, dar de data aceasta  nu a mai scăpat, fiind ucisă în bătaie de concubin.
  Reamintim că o altă crimă a avut loc în cursul serii de marţi, în satul Aciua, comuna Pomi, unde un localnic a observat un autoturism Volkswagen Transporter, de culoare albă, înmatriculat în Bistriţa Năsăud, care prezenta în interior urme de distrugere prin incendiere.
  Sub bancheta din spate a autovehicului au fost descoperite cadavrele a două persoane, a pastorului penticostal Adrian Blaga, în vârstă de 39 de ani, şi a fiului său, Timotei Blaga, în vârstă de 9 ani, care prezentau multiple leziuni la nivelul capului şi a gâtului. Cazul este cercetat cu ajutorul unor specialişti din cadrul IGPR în vederea identificării cât mai rapide a autorilor.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare