More


  Ionuţ Bujor, noul preşedinte al TSD municipal Satu Mare

  =

  TSD

  Noul preşedinte al Organizaţiei Municipale Satu Mare a Tineretului Social Democrat este Ionuţ Bujor, care a înlocuit-o în funcţie pe Manuela Rogoz. Acesta a fost ales, alături de ceilalţi membri ai Biroului de Conducere, în cadrul Conferinţei de alegeri care a avut loc ieri la sediul Partidului Social Democrat Satu Mare. La eveniment au mai fost prezenţi preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD, primarul Dorel Coica, preşedintele executiv al aceleiaşi organizaţii, viceprimarul Radu Roca, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Tineretului Social Democrat Satu Mare, Ciprian Ardelean, precum şi consilieri locali şi judeţeni TSD.
  Şedinţa a fost condusă de fostul preşedinte, Manuela Rogoz, care a supus spre aprobare comisiile de votare, ordinea de zi precum şi membrii prezidiului. În cuvântările lor, Dorel Coica, Radu Roca, Ciprian Ardelean, consilierul judeţean Ioana Bran şi consilierul local Adrian Micle au apreciat activitatea organizaţiei de tineret în mandatul fostei conduceri, atât în perioada campaniilor electorale, cât şi în alte împrejurări, şi au urat mult succes în activitate pentru viitoarea conducere. De asemenea, Dorel Coica a transmis şi salutul preşedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, care din motive obiective nu a putut fi prezent.
  În continuare, Manuela Rogoz a prezentat raportul de activitate al mandatului său, după care conducerea şedinţei a fost preluată de Ciprian Ardelean şi s-a trecut la votarea membrilor Biroului de Conducere, a vicepreşedinţilor, a preşedintelui, secretarului şi trezorierului organizaţiei. Astfel, în urma votului deschis, în funcţiile de vicepreşedinţi au fost aleşi Ciprian Crăciun, Ionel Pop Silaghi, Fulga Aştilean, Ionuţ Săvescu, Adela Stănean, Radu Sângeorzan, Vlad Dan, Mihaela Benţe, Daniel Supuran, Raluca Gegeran şi Alina Fulga Pop. De asemenea, au mai fost aleşi Marin Vida ca membru cu atribuţiuni de casier şi Cătălin Filip în funcţia de secretar, în timp ce în funcţia de preşedinte a fost ales Ionuţ Bujor. Acesta a promis că în mandatul său va continua munca depusă de fostul preşedinte şi că va încerca să facă o organizaţie a tinerilor social democraţi şi mai puternică la Satu Mare.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img