More

  Manuela Rogoz, noul preşedinte al Femeilor Social Democrate din municipiul Satu Mare

  manu

  Noul preşedinte al Organizaţiei Municipale a Femeilor Social Democrate Satu Mare este Manuela Rogoz, fiind aleasă, alături de ceilalţi membri ai Consiliului Municipal al femeilor PSD, în cadrul Conferinţei municipale de alegeri care a avut loc ieri la sediul Partidului Social Democrat Satu Mare. La eveniment au mai fost prezenţi preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD, primarul Dorel Coica, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social Democrate Satu Mare, Paula Mare, preşedinţii organizaţiilor judeţene şi municipale TSD, Raul Băbţan şi Ionuţ Bujor, precum şi 87 de delegaţi ai organizaţiilor locale. Şedinţa a fost condusă de Paula Mare, care a prezentat ordinea de zi, adăugând că alegerile sunt foarte importante şi pentru organizaţia judeţeană de femei a PSD, care-şi doreşte revigorarea organizaţiei municipale. De asemenea, a mulţumit fostului preşedinte, Eugenia Ardelean, şi preşedintelui interimar, Magda Teocan, pentru activitatea lor. Dorel Coica a mulţumit la rândul său fostei conduceri şi a urat succes noilor lideri, adăugând că urmează o perioadă foarte grea, cu alegeri europarlamentare şi pentru preşedinţia României. “Avem nevoie de dumneavoastră şi contăm pe sprijinul dumneavoastră. În PSD nu există două tabere, ci doar o singură familie. Să fim uniţi”, a cerut Coica. ­
  După ce a precizat că Organizaţia Municipală a Femeilor Social Democrate Satu Mare este foarte puternică, preşedintele Mircea Govor a adăugat că urmează două campanii electorale foarte puternice. “Azi suntem parteneri în USL cu PNL, dar pentru alegerile europarlamentare vom merge separat. Cel mai puternic partid românesc în judeţul Satu Mare este PSD, care are oameni de cuvânt în conducere. Ne dorim să obţinem la europarlamentare cel puţin dublu faţă de cât vor obţine cei ce ne vor urma şi sunt sigur că vom reuşi acest lucru. Noi suntem echipa câştigătoare”, a declarat Govor, care nu a uitat să mulţumească foştilor lideri ai femeilor social-democrate a municipiului Satu Mare.
  În continuare, s-a dat citire propunerilor pentru activitatea organizaţiei pe următorii doi ani, după care s-a trecut la vot. Astfel, în funcţia de preşedinte a fost aleasă în unanimitate de voturi Manuela Rogoz, o tânără ambiţioasă de doar 28 de ani. Noul preşedinte a afirmat că-şi propune să formeze o organizaţie de femei social-democrate puternică la Satu Mare, mulţumind apoi tuturor pentru încrederea acordată. De asemenea, în funcţia de secretar general a fost desemnată Nicoleta Mihali, iar pentru funcţiile de vicepreşedinţi au fost alese Mirela Suciu, Mia Vaida, Tatiana Bocşa, Lacrima Istrăuan şi Georgeta Pop. Totodată, au fost desemnaţi şi cei 67 de membri ai Consiliului municipal Satu Mare al Femeilor Social Democrate, precum şi membrii delegaţiei la Conferinţa de Alegeri a Organizaţiei Judeţene de Femei Social Democrate Satu Mare, care va avea loc mâine.
  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE