More


  Noaptea albă a reducerilor la Centrul Comercial Someşul

  =

  macheta-somesul

  În această seară, între orele 20.00 – 00.00, la Centrul Comercial Someşul se deschide Noaptea albă a reducerilor. Sătmărenii sunt aşteptaţi cu multe surprize, reduceri şi bună dispoziţie. Aceştia au acum ocazia să-şi cumpere o gamă largă de produse, la cele mai avantajoase preţuri.
  Magazinul Nagy Textile acordă reduceri de 10% la toată gama de produse. Firma Ardudana îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de 5% la toate produsele. Firma Adrilen acordă reduceri de 8% la toată gama de lemn şi placaj, reduceri între 5-10% la produsele din sticlă, reduceri între 10-50% la bijuteriile gablonţ din metale diverse: seturi, cercei şi accesorii, reduceri între 5-8% la bijuteriile din pietre semipreţioase, reduceri de 10% la produsele din hârtie, carton şi mucava, respectiv reduceri între 5-7% la alte produse. Marconf îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de 20% la toate produsele, iar Roza Oro cu reduceri de 20% la bijuterii din argint şi la ochelari de soare. Firma Trodat oferă clienţilor pachetul Business cu ştampilă rotundă Colop R30 (diam. 30) şi dreptunghiulară Colop P30 (5 linii de text) cu reducere de 30% din preţul de listă, respectiv reduceri de 10% pentru orice produs cumpărat în intervalul orar 20.00 – 00.00. Magazinul Optiwel oferă reduceri de 15% la toate produsele, iar magazinul Stefana reduceri de 10% la produsele antichizate. De asemenea, King Art şi Poco Loco oferă reduceri de 25% la toate produsele. Magazinul B&B Collection îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de 15% la ceasuri, bijuterii din argint şi oţel, articole decorative, 5% pentru bijuteriile din aur şi 10% pentru produsele cosmetice. În aceeaşi ordine de idei, magazinul Rankine oferă reduceri de 15% la toate produsele, iar Agora Silver de 20% la toate produsele.
  Sătmărenii vor putea beneficia de reduceri la toate produsele de cofetărie şi panificaţie ale firmei Daniel, respectiv de un meniu shaorma la 10 lei şi o halbă de bere din partea casei. Magazinul Kiddy Store oferă reduceri de 30% la articolele de îmbrăcăminte pentru copii, Bosini oferă promoţii de până la -70% la colecţiile vechi şi -20% la colecţia nouă, Inedit promoţii de -10% şi -50% atât la femei cât şi la bărbaţi. Firma Mondex acordă reduceri de 8% pentru toate produsele, iar posesorii de carduri de fidelitate vor beneficia de o dublă reducere, de 16%. Sătmărenii pot beneficia de reduceri de 30% la halate la magazinul Triumph, de până la 70% la Steilmann, de până la 50% la anumite articole la Stone Creek, de până la 35% pentru haine de copii la Baby Star, de până la 20% la toate produsele la Energic, respectiv la Leonard Collection. Sătmărenii sunt aşteptaţi cu reduceri între 30-50% la costumnele Zitex în magazinul Zitex, reduceri de 25% la toate produsele care nu fac obiectul altor promoţii la Amely Shoes, reduceri de 10% la toate produsele la Adalin, reduceri de 20% la toate produsele la LCT Collection, cu reduceri de 20% la toate articolele din magazinul Jolidon, respectiv cu reduceri între 20-70% la magazinul Ginnete. De asemenea, magazinul Polak oferă reduceri de 5% la mobilier, magazinul Varsteana reduceri de 15% la canapele, magazinul Practic Com de 5% la cristale şi porţelan, iar magazinul Benmat reduceri de 10% la candelabre. De asemenea, librăria Accent oferă reduceri de 10% la jucării.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img