More


  Ovidiu Silaghi, încă un mandat în fruntea PNL Satu Mare

  - Advertisement -

  pnl

  Ovidiu Silaghi a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PNL în cadrul Conferinţei teritoriale desfăşurate sâmbătă la Filarmonica Dinu Lipatti. Invitaţii de onoare ai evenimentului au fost secretarul general al PNL Eduard Hellvig şi vicepreşedintele naţional al PNL, actorul Mircea Diaconu. În cadrul aceluiaşi eveniment, în funcţiile de vicepreşedinţi au fost aleşi Adrian Ştef, Virgil Enătescu, Ovidiu Duma, Radu Roman, Mircea Pal, Adrian Albu, Florinel Andreica, Jozsef Pinter şi Ioan Rus.

  Mircea Govor a felicitat “vechea şi noua conducere” PNL
  Aflat pentru prima dată la o conferinţă de alegeri a PNL, preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, Mircea Govor, s-a adresat auditoriului cu apelativul “Dragi colegi şi colege din USL”, felicitând în discursul său “atât vechea cât şi viitoarea conducere a PNL”. Liderul social democrat a concluzionat că Uniunea Social Liberală este cel mai important proiect politic şi că marşează pe aceeaşi platformă politică indiferent care va fi soarta alianţei la nivel naţional. Totuşi, preşedintele Mircea Govor a atras atenţia asupra faptului că electoratul aşteaptă rezultate concrete la nivel local. “La nivelul judeţului Satu Mare, USL a fost cel mai reuşit proiect politic prin care s-a câştigat Consiliul Judeţean şi Primăria Satu Mare. Am câştigat, dar împreună trebuie să le demonstrăm sătmărenilor prin fapte că au ales bine. Altfel, peste doi ani şi jumătate va veni prietenul nostru, domnul senator Pataki Csaba şi ne va sancţiona. Iar sătmărenii dacă nu vor fi mulţumiţi de noi vom avea o problemă. Dar sper ca împreună, sunt ferm convins, cu înţelepciune şi maturitate că USL merită încrederea sătmărenilor şi, de altfel, eu sunt susţinătorul USL şi la viitoarele alegeri din 2016”, a declarat Mircea Govor.
  Preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PSD, Dorel Coica, a ţinut să îi mulţumească noului preşedinte al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PNL, Ovidiu Silaghi, pentru că din postura de ministru al Transporturilor a rezolvat multe dintre problemele de infrastructură ale judeţului, susţinând la rândul său proiectul politic USL şi pentru alegerile din 2016.

  Silaghi, un nou mandat la şefia PNL
  Membrii PNL i-au încredinţat, prin unanimitate de voturi, lui Ovidiu Silaghi un nou mandat de preşedinte în fruntea Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PNL, iar în funcţiile de vicepreşedinţi au fost aleşi Adrian Ştef, Virgil Enătescu, Ovidiu Duma, Radu Roman, Mircea Pal, Adrian Albu, Florinel Andreica, Jozsef Pinter şi Ioan Rus. “Rezultatele Partidului Naţional Liberal la Satu Mare, în cadrul ultimelor alegeri, au fost cele mai bune din 1990 încoace. Greu, dar înţelept, am făcut înţelegerea cu Partidul Social Democrat, şi am reuşit să facem USL Satu Mare, La fel de greu şi de înţelept am reuşit cu ajutorul rezultatului alegerilor locale să numim oameni în funcţii, demnităţi, mai mult decât a avut vreodată Partidul Naţional Liberal la nivel local şi la nivel de Bucureşti”, a declarat noul preşedinte al PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi.
  Preşedintele Organizaţiei Municipale Satu Mare a PNL, Adrian Ştef, a ţinut să remarce momentul foarte bun pe care îl traversează PNL la nivel judeţean şi naţional, considerându-l a fi cel mai bun episod din ultimii 23 de ani. “Noi, conducerea PNL Satu Mare, suntem în moment de bilanţ. Am dovedit în această perioadă că PNL Satu Mare este o organizaţie şi o filială puternică, care a rămas unită şi care a demonstrat în tururile de scrutin prin care am trecut. Am avut alegeri locale, am avut alegeri parlamentare, şi eu cred că din istoria PNL Satu Mare, din ultima ei perioadă de după Revoluţie, cred că acum suntem pentru prima dată cu adevărat prezenţi şi la guvernare în judeţul Satu Mare. Este prima dată când PNL Satu Mare contează şi acest lucru este dovedit de rezultatele pe care le-am obţinut la alegerile locale şi la alegerile parlamentare”, a precizat Adrian Ştef.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img