More


  Pensionarii gălăţeni, invidioşi pe sprijinul acordat de autorităţile judeţene pensionarilor sătmăreni

  =

  pensionari

  Asociaţia Judeţeană a Pensionarilor Satu Mare a primit ieri vizita unei delegaţii formată din 20 de pensionari din Galaţi. La întâlnirea care a avut loc în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ au participat prefectul Eugeniu Avram, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, şi viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca. Oficiile de gazdă au fost făcute de preşedintele Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor Satu Mare, Mircea Marian. Prefectul Eugeniu Avram a lăudat conducerea Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor Satu Mare pentru numeroasele activităţi organizate în beneficiul persoanelor de vârsta a III-a din judeţul nostru. Vicepreşedintele Mircea Govor a arătat că pensionarii sunt foarte bine organizaţi la Satu Mare, având activităţi diversficate pentru membrii asociaţiei. “Împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, avem o relaţie foarte bună cu pensionarii sătmăreni, pe care îi ajutăm ori de câte ori avem ocazia”, a adăugat vicepreşedintele Mircea Govor.
  Liderul asociaţiei pensionarilor din Galaţi, Costică Chihaia, a lăudat autorităţilor sătmărene pentru buna colaborare cu pensionarii sătmăreni, spre deosebire de situaţia existentă la nivelul judeţului Galaţi. Viceprimarul Radu Roca a întărit faptul că activităţile organizate în sprijinul pensionarilor sunt rezultatul bunei colaborări între asociaţia condusă de Mircea Marian cu Prefectura, Consiliul Judeţean şi Primăria Satu Mare.
  Grupul de pensionari gălăţeni se va afla timp de patru zile în vizită în judeţul nostru. În zilele următoare, aceştia vor vizita Ţara Oaşului, precum şi alte obiective turistice din judeţul Satu Mare.

  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img