More

  Prins conducând cu permis fals un moped neînmatriculat

      Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Gherţa Mică l-au identificat în trafic, pe raza comunei  Batarci, pe Grigore P., în vârstă de 33 de ani , din comuna Batarci, care conducea un moped marca Piaggio.
  Acesta a prezentat poliţiştilor un permis de conducere eliberat de autorităţile italiene, despre care s-a stabilit că este fals, iar bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere valabil.  Mopedistului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.
  La rândul lor, poliţiştii Formaţiunii rutiere Negreşti Oaş l-au depistat în trafic pe  Mitică T., în vârstă de 37 de ani, domiciliat în Negreşti Oaş, în timp ce conducea un autoturism Dacia având permisul de conducere anulat din anul 2010.
  Negreşteanului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având permisul de conducere anulat.
  Pavel Prodaniuc

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE